Recepta del programa la Bona cuina amb la Paquita Tomàs de la televisió Balear.
Ingredients:
- 4 tomàquets grossos
- 100 gr. de formatge de maó
- 1 brot d’api
- brots de moraduix, marduix (mejorama)
- vinagre
- oli d’oliva verge
- sal i pebre
Buidar els tomàquets, reservar-los i posar el que hem tret dins un bol.
Picar ben fi el que em tret de dins els tomàquets, salpebrar.
Tallar el formatge a daus i afegir-ho al tomàquet picat, barrejar.
Afegir oli d’oliva i vinagre al gust, barrejar.
Picar ben fi marduix i afegir-ho a la barreja. També l’api. Barrejar.
Omplir els tomàquets amb la barreja.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
10 comentaris:
Aquesta és un clàssica recepta que et fa quedar be sempre.. Varien els ingredients i aquests són una mica diferents. El marduix no se ni que és i amb l'api i el formatge, ha d'estar bo.
Uffff que bo m'agrada molt la proposta.
Boníssims! Ens els hem menjat avui tot acompanyant el conill escabetxat. Aquests tomàquets són genials per l'estiu quan fa molta calor, són super refrescants!
Ara que s'acosta el bon temps, és una recepta que ve molt de gust, i farcits de formatge són diferents.
Ostres, clar! Ara com veiem IB3 també podem "pillar" receptes dels seus programes de cuina!!!
Ja ve la caloreta, les terrassetes, un bon tomàquet farcit...
Ole, ole!
He de dir que jo fa temps que veig TvIB... Des del terrat es veu perfectament la torre de Collserola i es nota amb les recepcions. El programa de la Paquita Tomàs està força bé i l'acostumo a seguir.
Bona idea per dinar, avui en faré que no tenc res preparat!
Heu d'intentar "pillar" [M]Mallorca, el canal insular, que té un programa de cuina molt millor que el de IB3!
Quan els meus pares tinguin tomaquets a l' hort tindré en compte aquesta recepta, perquè deu ser boníssima...Al jardí tinc marduix i mai se m' havia acudit que podria anar bé amb alguna recepta de cuina.
Esic fent un vol per als blogs de cuina i he arribat al teu..
per sort ja hi torna a haver bons tomàquets a les botigues i poder fer tomàquets farcits de tota mena, com aquests amb formatge que han de ser ben bons. i estic amb l'anna, que no se m'ha acudit mai posar marduix al tomàquet i valdrà la pena provar-ho.
Jo el marduix tampoc és una de les herbes que faig servir més... Però veig que refresca molt les amanides
Publica un comentari a l'entrada