Del curs al Club Social Caprabo amb la Mireia Carbó.
Ingredients:
- 3 ous
- 100 gr. de sucre
- 3 taronges (250 ml. de suc)
pel caramel
- 100 gr. de sucre
- aigua
- suc de llimona
Barregeu els ous amb el sucre fins que quedi una mescla homogènia. Afegiu els suc de les taronges i, opcionalment la ratlladura de les pells de les taronges. Col·leu la barreja.
En un cassó feu un caramel amb 100 gr. de sucre lleugerament humitejat amb aigua i unes gotes de llimona o vinagre, fins aconseguir que el caramel quedi daurat.
Posar el caramel al fons de les flameres. Ompliu-les amb la barreja del flam.
Coeu-les al forn al bany Maria a 130-150ºC durant uns 45 minuts, escalfor abaix, a dalt no, amb aire opcional, alçada al mig.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
10 comentaris:
Quina foto Sara Maria, espectacular!
acabo de descubrir el teu blog. M'encanta. Segur que m'animo a fer alguna de les teves receptes. El flan d'avui té tan bona pinta...
Totalment d'acord amb el comentari dels vermells: la foto és per treure's el barret.
Pel que fa a la recepta... no m'agraden gens les coses amb taronja (llevat del suc de taronja natural), així que dubto que la faci :-(
Per cert, odio els restaurants que posen taronja a totes les postres amb xocolata! Podrien deixar-ne algun sense taronja Grrr!!!
Gràcies anònim i benvingut!
Surfzone, a mi tampoc m'agrada la convinació de xocolata amb taronja... Com tampoc m'entusiasmen els postres amb llimona i taronja. Però m'he enganxat a la Lemon Curd, i aquest flam tampoc està gens malament.
La teva addicció al lemon curd ja fa dies que va quedant plasmada al bloc XD
Osti quina pinta que té el flam!!! Ooooh quina ganaaa!!! Devua ser molt bo no? Felicitats per la foto i per la recepta! Gràcies per compartir-la!!
OOOOOOH!!!!! Quina passadaaaaa!!!! Aquest cau, segur!!! Besades
Quin flam més bonic!!!
I bo segur que també!
Una abraçada!
Sara!! genial!
Val molt la pena les classes de la Carbó, encara que les tinc a dos hora de casa.
Nosaltres el vam fer un dia que erem una collasa per casa i res n'hi una engruna per repetir.
Records
El vaig fer el cap de setmana i va ser tot un èxit, boníssim!!!!!!!!
Publica un comentari a l'entrada