De la revista Descobrir Cuina núm. 96, jo l'he feta amb la cervesa Inèdit i crec que ha quedat un arrebossat molt bó. Primer l'he fet sense ou en la pasta d'arrebossar, tal com deia la recepta de la revista, després l'hi he afegit, crec que queda més be amb ou (més semblant a l'arrebossat d'ortigues que podeu veure aquí).
Ingredients:
- 20 flors de carbassera
- 100 gr. de farina
- 1 cervesa Inèdit
- 1 ou
- sal
- oli d'oliva verge
En un bol barrejar la cervesa amb la farina, de mica en mica per tal que no quedin grumolls, fins que quedi una pasta fina. Afegir-hi un ou i un polsim de sal.
Escalfar l'oli en una paella fonda.
Netejar les flors i tallar-les per la meitat. Passar-les per la pasta d'arrebossar i escorreu-les bé, fregiu-les amb oli d'oliva ben calent.
Quan comencin a enrossir, traieu-les i poseu-les sobre un paper absorbent.
Serviu-les abans no es refredin.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
7 comentaris:
Hola Sara Maria!!!
Penja les fotos que segur que et va quedar genial la recepta i la foto!
Com va quedar amb la Inedit? Combina amb les carxofes i amb els carbassons també? XD
Una abraçada!!!
Què ràpids... Doncs si, va quedar molt bo, però amb ou molt millor.
per fi ja has utilitzat la inèdit!!! M'encanta la recepta. Un petonarro bonica.
Jo les faig amb tempura i també queden boníssimes !!!!!!!
Delicioses. Estan dient menja'm!
Una abraçada
Una de les coses que m'agrada de fer arrebossats amb cervesa és que no l'uses tota... hehehe... i no la tiraràs, no? Per fer la coca de trempó ràpida també en faig servir, de vegades, i curiosament sempre és a l'estiu que uso receptes amb cervesa.
Aquestes flors de carabací fan molt bona cara.
A veure si aviat puc fer una fugida a Barcelona i fem una cerveseta (amb arrebosats o sense)
Vaja, podria haver tallat les flors de carbassó de casa i haver-les aprofitat... ara ja vaig de tard, hi ha 8-10 carbassons en ple creixement.
Per cert, quin gust tenen? Tenen gust d'arrebossat fregit i prou o bé es nota algun altre sabor?
Publica un comentari a l'entrada