*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 27 de juny de 2008

Arrebossat d'ortigues

Una mes de les receptes del curs de cuina amb ortigues, per més informació de les ortigues podeu clicar aqui.

Ingredients:
- fulles o brots d'ortigues
- 50 gr. de farina d'alfals (fajol)
- 1 l. de cervessa
- 1 ou
- oli d'oliva verge
- sal

Batre la farin amb la cervesa, afegint la cervessa fins a aconseguir una textura de crema líquida. Afegir l'ou, la sal i un raig d'oli. Batre fins unificar la barreja.

Sucar les fulles a la pasta, i seguidament fregit en oli abundant i calent.

Retirar i deixar sobre un paper assecant. Es poden menjar calentes o fredes.

3 comentaris:

Striper ha dit...

Un aperitiu o acompanyament molt original.

manel ha dit...

sara, la meva sogra sempre fa infusions d'ortigues per diverses malalties, però no havia vist mai tantes aplicacions a la cuina com tu ens presentes, i totes semblen ben bones!

RUBEN ha dit...

Sara Maria! Carai si et van ensenyar receptes amb ortigues en el curs que vas fer...
La veritat és que a la que trobi ortigues en una passejada pel camp penso agafar-ne i provar les teves receptes!

Segueixen aquest bloc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...