Vaig pujar a Sant Joan a casa l'Albert, i hem tenia preparat aquest plat, senzill i molt bo.
Ingredients:
- 8 mandonguilles de vedella i porc
- 3o 4 sèpies petites
- 1 ceba gran
- 1 o 2 patates
- 2 cullerades de tomàquet triturat
- brandy o conyac
- vi blanc
- brou
- sal i pebre
- oli d'oliva hojiblanca (per tal que no li doni massa gust)
Fregir les mandonguilles per segellar-les i afegir la sèpia, donar-li unes voltes i retirar.
En el mateix oli fregir la ceba, deixar uns segons i afegir les patates. Quan enrosseixin afegir les mandonguilles i la sèpia. Afegir un parell de cullerades de tomàquet.
Tirar un raig de conyac o brandy i deixar reduir. Afegir el vi blanc.
Afegir el brou i deixar a foc lent una bona estona. Procurar anar afegint brou o aigua per tal que no quedi sec. Salpebrar.
Si quedés massa líquid, afegir una mica de Maizena diluïda en una mica d’aigua o brou.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
4 comentaris:
Les mandonguilles son bones de totes les maneres, de fet en soc una mandonguillaaddicte!! però les de l'Albert amb aquest suquet tan bo son insuperable. Un petó.
fenomenal, si escribes en español me enterare si no borrarme de aqui
gracias . atentamente marisa
Marisa, tens el traductor Google a la columna de la dreta, fa les traduccions força bé.
Marisa, tienes el traductor Google en la columna de la derecha, hace las traducciones bastante bien.
jo estic totalment d'acord amb La Cuina Vermella: sóc totalment mandonguilla-adicta! m'en puc menjar 20 d'una sentada (i no petites, sino de la mida que fan les iaies!). ^AmBaRiNa^
Publica un comentari a l'entrada