
Ingredients:
- 1 pit de pollastre
- 1 patata petita
- 1 ceba tendra
- 10 cireres
- encenalls de formatge Idiazábal fumat
- pebre negre en gra
- una branca de farigola
- sal
- 250 ml de vinagre
- oli d’oliva verge
Posar el pit de pollastre en una safata que pugui anar al microones, salpebrar pels dos costats. Col•locar-lo amb la pell cap amunt.
Picar la ceba tendra i posar-la a sobre el pit. Afegir-hi la farigola i el vinagre.
Posar al microones durant 6 minuts. Deixar refredar.
Rentar les patates, i sense pelar-les, tallar-ne rodanxes no massa fines.
En un pot al foc amb força oli, fregir les patates a foc lent durant uns 15 minuts. Retirar i reservar sobre un paper absorbent.
Treure el pinyol de les cireres. En un morter, aixafar-les amb una mica de sal, un rajolí d’oli i una mica d’aigua. Si veieu que queda massa espès, afegir-hi aigua.
Servir al plat, primer una capa de patates, a sobre uns talls de pollastre, la salsa per sobre. I per acabar uns encenalls de formatge a sobre.
8 comentaris:
Jo que em vull pòpsar a dieta i tu amb aquestes receptes.
Bentornada Sara Maria, esperem que t'ho hagis passat molt i molt bé. Un petó ben fort.
És una recepta molt abellidora, però, com diu l'Striper, no apta per a règims. Snifs!! Besades
Striper i Francesc, és de dieta, pollastre i sense oli... No facis les patates i l'acompanyes amb amanida.
Jo avui me l'he fet amb amanida, per això la foto es acabat de treure del forn.
Gràcies Cuina vermella! Si, ha anat molt bé!
Al meu marit li encantarà aquesta recepta és un "fan" del microones.
Bentornada, Sara Maria. Veig que tornes de les vacances amb ganes de posar-te a la cuina, molt bé!.
Fins aviat
Guai, torna Iniesta i torna la Sara Maria. Mica en mica les coses es posen al seu lloc!!
:)
Hhahahaha... Carai Starbase, és un honor estar al costat del Don Iniesta!!!
Publica un comentari a l'entrada