Aquesta recepta és del programa de Localia de Fernando Canales.
Ingredients:
- 1 pit de pollastre
- 1 patata petita
- 1 ceba tendra
- 10 cireres
- encenalls de formatge Idiazábal fumat
- pebre negre en gra
- una branca de farigola
- sal
- 250 ml de vinagre
- oli d’oliva verge
Posar el pit de pollastre en una safata que pugui anar al microones, salpebrar pels dos costats. Col•locar-lo amb la pell cap amunt.
Picar la ceba tendra i posar-la a sobre el pit. Afegir-hi la farigola i el vinagre.
Posar al microones durant 6 minuts. Deixar refredar.
Rentar les patates, i sense pelar-les, tallar-ne rodanxes no massa fines.
En un pot al foc amb força oli, fregir les patates a foc lent durant uns 15 minuts. Retirar i reservar sobre un paper absorbent.
Treure el pinyol de les cireres. En un morter, aixafar-les amb una mica de sal, un rajolí d’oli i una mica d’aigua. Si veieu que queda massa espès, afegir-hi aigua.
Servir al plat, primer una capa de patates, a sobre uns talls de pollastre, la salsa per sobre. I per acabar uns encenalls de formatge a sobre.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
8 comentaris:
Jo que em vull pòpsar a dieta i tu amb aquestes receptes.
Bentornada Sara Maria, esperem que t'ho hagis passat molt i molt bé. Un petó ben fort.
És una recepta molt abellidora, però, com diu l'Striper, no apta per a règims. Snifs!! Besades
Striper i Francesc, és de dieta, pollastre i sense oli... No facis les patates i l'acompanyes amb amanida.
Jo avui me l'he fet amb amanida, per això la foto es acabat de treure del forn.
Gràcies Cuina vermella! Si, ha anat molt bé!
Al meu marit li encantarà aquesta recepta és un "fan" del microones.
Bentornada, Sara Maria. Veig que tornes de les vacances amb ganes de posar-te a la cuina, molt bé!.
Fins aviat
Guai, torna Iniesta i torna la Sara Maria. Mica en mica les coses es posen al seu lloc!!
:)
Hhahahaha... Carai Starbase, és un honor estar al costat del Don Iniesta!!!
Publica un comentari a l'entrada