El bloc Cuinetes va penjar aquesta recepta de broquetes de pollastre, tenia ales de pollastre i vaig pensar que quedaria bé. Sols un canvi, el mirim (licor japonès per a cuinar i marinar).
Ingredients:
- 4 ales de pollastre
- ½ got de salsa de soja
- 50 cl. de mel
- un raig de mirim
- sèsam torrat
- sal i pebre
- oli d’oliva verge
Barrejar la salsa de soja amb la mel, si cal fer desfer una mica la mel al microones per tal que es barregi bé amb la soja. Reservar en un bol.
Netejar i cremar les ales de pollastre, separar-ne les parts. Salpebrem.
Posar-les dins la barreja de salsa de soja, remenar i reservar a la nevera durant una hora.
En una paella amb oli, anar fregint els trossos d’ales. Seguidament passar-los pel sèsam tot arrebossant-los.
Fer una reducció amb la salsa de marinar, fins a aconseguir una textura de caramel. Salsejar les ales abans de servir.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
7 comentaris:
Que bones Sara Maria!! Molt bona idea fer la recepta amb aletes!!
I no coneixia el Mirim, ho hauré de provar la propera vegada! Una abraçada!!!
Una recepta genial!!!
Mmmmmmm, farem una adaptació amb contracuixetes de pollastre. Les aletes no em molen gaire.
Wow, quina recepta més bona, a més inspirada amb una de la Nuni, genial!!
Una recepta molt temptadora, per posar a la practica
Petons
Em va cridar molt l'atenció aquesta recepta i la he posat en pràctica. A les meves filles que els hi agrada el menjar japonès els hi ha encantat.
Tere
Que bones!!! jo les faig amb sésam, però la recepte es diferent, la próxima vegada les faré com tu.
UNA ABRAÇADA!!!
Isabel
Publica un comentari a l'entrada