De la classe del David Lienas gràcies a Bonpreu
Ingredients:
- 100 gr. de bull de castanyes i bolets (Salgot)
- 100 gr. de bull de nous
- 80 gr. de melmelada de figues
- 80 gr. de mantega
- 8 fulles de massa filo (també és pot fer servir la massa oriental wonton)
Lleuveu la pell dels bulls i talleu-los a trossos, tritureu-los amb la melmelada de figues (amb una picadora). Reserveu-ho.
Foneu una mica de mantega a foc lent per que no es cremi.
Disposeu en compte perquè no es trenqui, una fulla de massa filo sobre una superfície de treball. Pinteu-la amb la mantega fosa amb compte que no es trenqui (no agafeu la part blanquinosa de la mantega). Cobriu-lo amb una nova massa filo.
Talleu la massa a quadrats d'uns 10 centímetres de costat.
Col·loqueu una bola de la mescla de bulls al mig i tanqueu la massa sobre sí mateixa, tot donant-li forma de caramel, amb compte. Una opció és fer un paquetet.
Feu coure'ls sobre un siplad al forn a 180 graus durant uns 7-10 minuts (fins que s'hagin daurat be) i serviu-los calents.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
9 comentaris:
Aixó és boníssim!!! Em va encantar!!jo ho faré per les festes!
T'han quedat molt bonics!!
Petonets
Comproooooooooooooo!!
Aquest dissabte tenim fregao lúdicogastronómic al pis i intentaré fer-l! A veure si trobo la pasta filo, que no es tan facil com hauria de ser!
Besets!!!
Aixo te que estar de mort.
Massitet, la pasta fil en tenen als Caprabo... Congelada. El que no sé si a tots... I si no al Tall Anglès.
MaryLou i Striper, estaven boníssims i sorprenents.
Boníssims... però els bulls on els has trobat? No els trobo enlloc!
Al Corte Ingles, crec que al Bonpreu també, però són de temporada i generalment no en tenen. Jo pensava que potser un dissabte m'arribava a Olot.
Per cert, la foto sónd els que va fer en David. Gemma, jo vaig comprar el bull, però vaig acabar menjant-me'l, és molt bo!!
Les receptes amb pasta filo cada dia m'agraden més. Quina temptació tenir el bull a casa i no menjar-se'l, eh?.
Estan boníssims, els provaré de fer uns dies abans de Nadal, avia’m com surten
Petons
Publica un comentari a l'entrada