Ens les va ensenyar a fer la Mercè Rovira a Casa Artero del carrer del Call, que fan una demostració de cuina cada segons dimarts de mes. Són molt bones, sorprenents. Tinc algunes altres receptes d’aquell dia pendents, ja les aniré penjant.
Ingredients:
- 4 llaunes de 60 gr. de tonyina, escorregudes
- 50 gr. de tomàquet fregit
- 60 gr. de nata líquida
- 4 ous
- 100 gr de formatge ratllat
- sal i pebre
- herbes provençals
- 1 cullerada de postres de llevat Royal
Escalfar el forn a 220ºC.
Batre els ous i barrejar amb la resta d’ingredients, menys la tonyina, amb la batedora elèctrica.
Afegir-hi la tonyina esmicolada i barrejar amb una espàtula.
Engreixar uns motlles (van molt bé els spays que ha ara per això) i omplir-los amb la barreja.
Posar al forn uns 15 minuts (segons la mida del motlle que fem servir).
NOTA: es poden fer amb salmó fumat o sobrassada (d'aquesta una mica menys per què és molt grassa)
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
3 comentaris:
Torna la madalena (darrerament hi havia molt cupcake) i a sobre en salat!! m'encanta.
Aquestes magdalenes si que m’agraden molt, i també amb salmó com dius, les provaré molt aviat.
Molts petons
Bona tarda....
Quina pinta aquestes madalenes.....han de ser delicioses...provarè de fer-les, peró em pots dir aproximadament quantes madalenes surten amb les quantitats que poses??
Publica un comentari a l'entrada