Un clàssic que m'encanta, i quan vaig veure els tomàquets raff de l'Olleta de verdures no vaig poder estar-me'n de convertir-los en la salsa d'aquest arròs a la cubana.
Ingredients:
- 2 tomàquets raff
- arròs de gra rodó o bomba
- plàtan mascle, el que serveix per fregir
- 100-150 gr. salsitxes o botifarra crua
- 1 ou
Coure l'arròs, a mi m'agrada al punt però a Cuba el donen més passat del que acostumem aquí.
Coure els tomàquets tal com explica Olleta de verdures.
Treure la pell de les salsitxes o la botifarra i saltejar-la.
Fer un ou ferrat.
Fregir mig plàtan en un paella amb una mica de mantega.
Muntar el plat, l'ou sobre l'arròs i la resta d'ingredients al voltant.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
16 comentaris:
Una bona variant a mi els tomacas aquests nous de disseny no em fan gaire el pes despres que una vegada em fessin malt estan molt tractas quimicament.
Arros i platan fregit el primetr cop que vaig menjar va ser a Eivissa.
Quina pinta, Sara Maria!! I sabent que la salseta està feta amb els tomàquets estil 'olleros' la cosa encara millora més!!
Chapo, nena chapo!! Un plat força tradicional i molt molt bo!!
El nostre dinar d'ahir... per desgràcia, no teníem plàtan :-(
Aquest arrós a la cubana és ben complert! i què bo!
una recepta que segur agrada a tothom
petons
L'arros a la cubana és un plat ben senzill però que sol agradar a tothom, a mi m'agrada molt i el que surt aquí porta nous ingredients que hauré de provar aviat ja que fa molt bona pinta, jo el tomàquet el prefereixo dels vermells tipus cor de bou o els de pera, tenen més cos i donen molt bon sabor.
Salut i bona cuina.
Un autèntic arròs a la cubana!!
PTNTS
Dolça
MMMM, en salchiches no le provat mai pero deu estar boooniiiisim
I'm appreciate your writing style.Please keep on working hard.^^
Jo ja t'he votat!
Aquest arròs a la cubana no és el que trobes als menús,eh?...Aquest és de categoría!!!A reveure Sara.
I que ve que entra l'arròs a la cubana veritat?
Si le hubieras preguntado a Miguel ...
¿ Te gusta el arroz a la cubana?
Te hubiera dicho...
!!! Siiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Pero yo solo se lo hago dos veces al año. ajajajaaj.
Que malazoi. je je
Un clàssic que agrada a tothom! La salsitxa a casa no la posàvem, però així encara ha de quedar més bo ;)
Publica un comentari a l'entrada