*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 14 de juny del 2010

Arròs a la cubana

Un clàssic que m'encanta, i quan vaig veure els tomàquets raff de l'Olleta de verdures no vaig poder estar-me'n de convertir-los en la salsa d'aquest arròs a la cubana.

Ingredients:
- 2 tomàquets raff
- arròs de gra rodó o bomba
- plàtan mascle, el que serveix per fregir
- 100-150 gr. salsitxes o botifarra crua
- 1 ou

Coure l'arròs, a mi m'agrada al punt però a Cuba el donen més passat del que acostumem aquí.
Coure els tomàquets tal com explica Olleta de verdures.
Treure la pell de les salsitxes o la botifarra i saltejar-la.
Fer un ou ferrat.
Fregir mig plàtan en un paella amb una mica de mantega.

Muntar el plat, l'ou sobre l'arròs i la resta d'ingredients al voltant.

16 comentaris:

Striper ha dit...

Una bona variant a mi els tomacas aquests nous de disseny no em fan gaire el pes despres que una vegada em fessin malt estan molt tractas quimicament.

GURMET ha dit...

Arros i platan fregit el primetr cop que vaig menjar va ser a Eivissa.

starbase ha dit...

Quina pinta, Sara Maria!! I sabent que la salseta està feta amb els tomàquets estil 'olleros' la cosa encara millora més!!

Maria ha dit...

Chapo, nena chapo!! Un plat força tradicional i molt molt bo!!

Ruben ha dit...

El nostre dinar d'ahir... per desgràcia, no teníem plàtan :-(

Teresa ha dit...

Aquest arrós a la cubana és ben complert! i què bo!

Lídia ha dit...

una recepta que segur agrada a tothom

petons

Lobby ha dit...

L'arros a la cubana és un plat ben senzill però que sol agradar a tothom, a mi m'agrada molt i el que surt aquí porta nous ingredients que hauré de provar aviat ja que fa molt bona pinta, jo el tomàquet el prefereixo dels vermells tipus cor de bou o els de pera, tenen més cos i donen molt bon sabor.

Salut i bona cuina.

No tot són postres ha dit...

Un autèntic arròs a la cubana!!
PTNTS
Dolça

Anònim ha dit...

MMMM, en salchiches no le provat mai pero deu estar boooniiiisim

maybe ha dit...

I'm appreciate your writing style.Please keep on working hard.^^

GURMET ha dit...

Jo ja t'he votat!

mercè ha dit...

Aquest arròs a la cubana no és el que trobes als menús,eh?...Aquest és de categoría!!!A reveure Sara.

illetapitita ha dit...

I que ve que entra l'arròs a la cubana veritat?

margot ha dit...

Si le hubieras preguntado a Miguel ...
¿ Te gusta el arroz a la cubana?
Te hubiera dicho...
!!! Siiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Pero yo solo se lo hago dos veces al año. ajajajaaj.
Que malazoi. je je

Gemma ha dit...

Un clàssic que agrada a tothom! La salsitxa a casa no la posàvem, però així encara ha de quedar més bo ;)

Segueixen aquest bloc