Tenia les restes d'una carbassa i en veure aquesta recepta vaig pensar que, malgrat no tenir prou carbassa hi podia afegir pastanagues. Han quedat molt bones, fins i tot crec que sols amb pastanaga quedarien d'alló més bones.
Ingredients:
- 300 gr. de farina integral de blat
- 200 gr de sucre moré
- 1 cullerada petita de bicarbonat
- mitja cullerada petita de llevat
- 1 cullerada petita de sal
- 1 cullerada petita de canyella
- un polsim de nou moscada
- 150 ml de llet de soja
- 150 gr. d'oli de gira-sol
- 1 tassa de puré de carbassa i pastanaga
- ametlla molta i sucre per empolsar les magdalenes
Pelar la carbassa i les pastanagues i tallar-les a trossos. Posar-les en un safata que pugui anar al forn i tapar-les amb paper d'alumini. Enformar a 180ºC fins que estiguin tendres.
Triturar-ho amb l'ajut del passapurés i reservar.
Barrejar en un bol la farina, el sucre moré, el bicarbonat, la sal, el llevat, la canyella i la nou moscada.
En un altre bol barrejar el puré de carbassa i pastanaga (una tassa gran) amb l'oli i la llet de soja. Anar-hi afegint la barreja de farina sense deixar de remenar dins a aconseguir una pasta homogènia.
Repartir la massa en motlles per magdalenes (amb els paperets) tot omplint-los tres quartes parts. Tirar-hi per sobre una mica d'ametlla picada i sucre.
Fornejar a 180ºC fins que estiguin cuites (quan comencin a estar torrades per sobre mireu amb ajut d'una agulla si estan fetes per dins), al meu forn vaig estar entre 20 i 30 minuts.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
8 comentaris:
Aquestes magdalenes han de ser boníssimes!
Petons
LLet de soja, nou moscada, pastanaga... tot boníssim! unes magdalenes per a un bon berenar!
Imaginem el gustet deliciós, dolç i amb el toc de la pastanaga ha de ser sublim!
Unes magdalenes saludables que segur que no en pots menjar només una!
Han de quedar genials... jo també tinc un tros de carbassa rondant per la nevera... jejeje me l'apunto!
just ahir les vaig fer també! .
Aquesta setmana les pujaré al bloc ;)
petons!
Ana, ha que són boníssimes, com diu la Glòria no en pots menjar una sola...
Unes magdalenes fantàstiques! la combinació d'ingredients ha de donar un resultat deliciós!!
Em quedo per aquí!
Molts petons
Publica un comentari a l'entrada