*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 29 d’octubre del 2010

Magdalenes veganes

Tenia les restes d'una carbassa i en veure aquesta recepta vaig pensar que, malgrat no tenir prou carbassa hi podia afegir pastanagues. Han quedat molt bones, fins i tot crec que sols amb pastanaga quedarien d'alló més bones.

Ingredients:
- 300 gr. de farina integral de blat
- 200 gr de sucre moré
- 1 cullerada petita de bicarbonat
- mitja cullerada petita de llevat
- 1 cullerada petita de sal
- 1 cullerada petita de canyella
- un polsim de nou moscada
- 150 ml de llet de soja
- 150 gr. d'oli de gira-sol
- 1 tassa de puré de carbassa i pastanaga
- ametlla molta i sucre per empolsar les magdalenes

Pelar la carbassa i les pastanagues i tallar-les a trossos. Posar-les en un safata que pugui anar al forn i tapar-les amb paper d'alumini. Enformar a 180ºC fins que estiguin tendres.
Triturar-ho amb l'ajut del passapurés i reservar.

Barrejar en un bol la farina, el sucre moré, el bicarbonat, la sal, el llevat, la canyella i la nou moscada.

En un altre bol barrejar el puré de carbassa i pastanaga (una tassa gran) amb l'oli i la llet de soja. Anar-hi afegint la barreja de farina sense deixar de remenar dins a aconseguir una pasta homogènia.

Repartir la massa en motlles per magdalenes (amb els paperets) tot omplint-los tres quartes parts. Tirar-hi per sobre una mica d'ametlla picada i sucre.

Fornejar a 180ºC fins que estiguin cuites (quan comencin a estar torrades per sobre mireu amb ajut d'una agulla si estan fetes per dins), al meu forn vaig estar entre 20 i 30 minuts.

8 comentaris:

cocina con sabor ha dit...

Aquestes magdalenes han de ser boníssimes!

Petons

mercè ha dit...

LLet de soja, nou moscada, pastanaga... tot boníssim! unes magdalenes per a un bon berenar!

La cuina vermella ha dit...

Imaginem el gustet deliciós, dolç i amb el toc de la pastanaga ha de ser sublim!

Glòria ha dit...

Unes magdalenes saludables que segur que no en pots menjar només una!

Anònim ha dit...

Han de quedar genials... jo també tinc un tros de carbassa rondant per la nevera... jejeje me l'apunto!

Unknown ha dit...

just ahir les vaig fer també! .
Aquesta setmana les pujaré al bloc ;)
petons!

Sara Maria ha dit...

Ana, ha que són boníssimes, com diu la Glòria no en pots menjar una sola...

Ingrid ha dit...

Unes magdalenes fantàstiques! la combinació d'ingredients ha de donar un resultat deliciós!!
Em quedo per aquí!
Molts petons

Segueixen aquest bloc