*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 20 de maig del 2011

Carbassó farcit

Aquesta és la típica recepta d’aprofitament, d’aquelles d’obrir la nevera i… A veure que hi ha? Les variacions depenen del que es hi ha a la nevera donen molt de joc.

Ingredients:
- carbassó
- restes de rostit de pollastre
- un porro petit
- una mica de midó de blat de moro (Maizena)
- un rajolí de nata líquida
- sal, pebre
- restes de barreja de tres formatges ratllats

Picar el porro i posar-lo en una cassola amb oli al foc.

Tallar el carbassó longitudinalment i buidar-lo. Picar el que hem tret i afegir-lo a la cassola amb el porro.
Passar un o dos minuts, depèn de la mida, el carbassó buidat pel microones i reservar.

Trinxar les restes de rostit de pollastre i afegir-los a la cassola, salpebrar.
Afegir una mica de midó de blat de moro, donar-li unes voltes i afegir un rajolí de nata líquida, sols per que quedi lligat.

Omplir amb la barreja els trossos de carbassó i cobrir amb la barreja de formatges.
Gratinar.

4 comentaris:

Fem un mos ha dit...

La de bones receptes que surten de la cuina d’aprofitament
Molts petons

Cristina ha dit...

Aquestes receptes van molt bé per aprofitar totes les sobres

Tere ha dit...

Em sembla una recepta pefecte.

La Taula d'en Bernat ha dit...

Jo també sóc fan de la cuina d'aprofitament! T'han quedat uns carbassons farcits fantàstics i amb ben poca feina, eh?

Fins aviat!
La Taula d'en Bernat

Segueixen aquest bloc