*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dijous, 26 de maig del 2011

El nou anunci d'Estrella Damm té com a protagonista El Bulli (notícia del diari Ara)



Gràcies al diari Ara tenim la primícia de l'anunci, diuen:

Ja el tenim aquí. La marca cervesera ha anunciat aquest matí en un tuit que el nou videoclip d'Estrella Damm ja corre per la xarxa. El tema musical "I wish that I could see you soon" de Herman Düne posa la banda sonora a la història de l'aprenent de cuina que és admès per fer pràctiques a elBulli de Ferran Adrià. L'anunci s'estrenarà a la televisió el dilluns de la setmana que ve.

Jo el trobo preciós, i vosaltres?

4 comentaris:

isabel ha dit...

M'encanten els anuncis d'estrella Damm. Són propers i de la nostra terra.
Què tots són guapos????? Sí , i fa goig veure'ls també.
Trobo que són uns anuncis molt dignes i els missatges que transmeten són molt encertats, sovint busquem i valorem més el que ve de fora que el que tenim a prop!!!!

robert ha dit...

També m'agrada i molt. El missatge que transmet real i verídic i es pot aplicar a diferents àmbits.
Felicitats per l'encert!!!!

starbase ha dit...

Doncs a mi em sembla el de sempre per una banda i per l'altra simplement un cuento xino. No he estat stagier al Bulli però el que se segur és que ni de conya són unes vacances.

O sigui, VA A SER QUE NO.

Sara Maria ha dit...

Oscar, evidentment no reflecteix el que és realment un stage al Bulli ni a cap altre lloc!! Però no li demano pas a un videoclip que ho reflecteixi. Aquest em sembla simpàtic, alegre, divertit i bonic, senzillament!!!

Segueixen aquest bloc