Un pastís que he fet amb el que tenia, a partir de la recepta de la Dolorss i com que volia provar la rapadura que vaig comprar a Cafès El Magnífico, vaig fer aquest mousse, senzillament no tenia prou nata i tenia Mascarpone a la nevera.
Ingredients:
- 500 gr. de maduixes
- 350 ml de crema de llet
- 150 gr. de mascarpone
- 150 gr. de rapadura de canya de sucre
- dos sobres de gelatina en pols Royal
Folrar les bores d’un motlle, millor que sigui desemmotllable, amb paper d’enfornar o acetat per pastissos.
Primer es tallen en làmines unes quantes maduixes i les posem al voltant de les bores enganxades al paper formant una sanefa.
La resta de maduixes les triturem juntament amb la rapadura, i les posem en un pot al foc. Just quan comenci a bullir el retirem del foc i hi afegim la gelatina, barregem bé i deixem refredar.
Muntem la nata líquida i afegim el mascarpone tot continuant muntant-la.
Reservem.
Quan el suc de maduixes estigui fred l’afegim a la nata tot barrejant bé.
Avoquem la barreja al motlle i tapat amb paper film el deixem a la nevera o al congelador, tot depenent del temps que tenim per que es refredi.
Es decora amb trossos de maduixes que haurem reservat, jo no ho vaig fer i el vaig decorar amb línees de xocolata.
Nota: La rapadura ha resultat ser un molt bon substitut del sucre blanc, amb el gust entre mel i sucre candi es desfà més fàcilment que el sucre en pols. Molt aconsellat pels qui no ens agraden els postres massa dolços.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
5 comentaris:
La rapadura la vaig coneixer en una cançó de Pedro Guerra, però mai me la han presentat 'en persona'. Ara que se on hi ha... maybe someday :)
Una mousse deliciosa!! les maduixes amb la nata vcasen tant i tant bé, i afegint el mascarpone, irresistible
Molts petonetss
M'has fet venir gaaaanaaaaaa!!!!!
M'encanten les Mousses i aquesta t'ha quedat espectaculat! No coneixia lo de la rapadura per cert!
Una abraçada!
Quines postres més de luxe!!! Fantàstic!!! Me l'apunte, no cal dir!! Boníssim!!
Aquest pastís ha de ser boníssim. De fet, hi posaria la mà al foc. ;-)
Publica un comentari a l'entrada