Per a votar sols heu de clicar aquí.
Al carrer Bertrellans al costat de casa han obert una petita botiga de còmics, Pictogràfics, i allí hi vaig trobar aquesta petita joia “La cucina verde” un llibre de cuina amb unes il•lustracions precioses amb receptes de cuina vegetariana italiana.
Ingredients:
- 500 gr. de col-i-flor
- 200 gr. de pa sec
- 1 gra d’all
- 2 cullerades de formatge d’ovella esmicolat
- 3 cullerades de julivert picat
- 1 ou
- farina
- sal i pebre negre
- oli d’oliva
Coure la col-i-flor en aigua salda fins que estigui feta, escórrer i deixar refredar.
Esmicolar el pa i picar l’all ben fi. Triturar la col-i-flor en un bol amb l’ajut d’una forquilla fins a obtenir una massa homogènia, afegir-hi el formatge d’ovella, el julivert, el pa esmicolat, l’ou i l’all. Salpebrar. Barrejar bé.
Si cal hi podem afegir més pa.
Fer boles amb la massa, arrebossar-les amb la farina i daurar-les en oli calent.
A Sicília li afegeixen fonoll o menta fresca.
Jo hi vaig afegir dos xampinyons i porradell picat.
9 comentaris:
Boníssima idea per a carmanyolar de gust, Sara Maria!! :)
Bona idea, aquestes mandonguilles. A part dels falafels de cigrons no en coneixia amb altra verdura... el llibre que vas trobar és una joia! Sembla tan delicat...
El llibre genial i les mandonguilles també! He pensat fer-ne de bròcoli i servir-les juntes amb les de col-i-flor... Mmmm
Han de ser boníssimes! Una bona troballa!
Una abraçada!
Quina idea tan bona!, han de ser més que suaus...finíssims!. Espero que tot et vagi moooolt bé Sara!Una abraçada!
Sara Maria, si ens relaciones l'enfogona't al teu post del blog https://www.facebook.com/#!/events/341694775886335/342954872426992/?notif_t=plan_mall_activity
tothom podrà visitar la teva recepta des de facebook i la podrà votar. L'enfogona't de maig té premi! Publicació + ràdio. Gràcies per participar!!!
Hola!!!!
Quin llibre més xulo!!!
I les mandonguilles de col-i-flor han d'estar delicioses!!!
Molts petons i fins ben aviat!!! :D
Seguint la idea de la vostra recepta, avui les intentaré fer de col i formatge. Així aprofito les sobres que tinc per la nevera.
Em queden pendents les vostres!
Petons
ares
Fuet-i-Mate
Fuetimate, ja diràs!!! Gran idea!
Publica un comentari a l'entrada