*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 5 d’octubre del 2015

Romesco de peix amb fumet Aneto de l'April Kitch

Aquest any al Barcelona Degusta hem pogut gaudir, gràcies a Aneto Natural, de tallers culinaris amb bloguers. Un d'aquests bloguers ha estat la Mon, de l'April Kitch.
Aneto presentava el nou fumet de peix i marisc, que pot solucionar molts moments culinaris domèstics, especialment quan no es té temps de fer un fumet cassolà. Com tots els brous que té Aneto és fet amb estimació i qualitat, val la pena provar-lo.
I també, si voleu anar a veure com fan els seus brous, sols cal que demaneu quan, per més informació podeu anar al seu web.
Com que tenia temps he fet uns petits canvis en la recepta de la Mon que ja us explicaré.

Ingredients:
- rap, lluç, escamarlans, cloïsses... peix, el que vulguem
- 2 o 3 alls
- 2 nyores
- 15-20 gr d'ametlles torrades
- 15-20 gr d'avellanes torrades
- 1 llesca de pa
- 2 tomàquets madurs
- pebre vermell dolç
- 1/4 de vi blanc
- 1/2 litre de fumet Aneto de peix i marisc
- oli d'oliva verge
- sal

Primer sofregim el marisc que haguem comprat. Reservem.
En el mateix oli sofregim els alls, el pa i els tomàquets. Jo aquí vaig fer un canvi. Vaig escalivar els alls i els tomàquets en comptes de fregir-los, com per fer un romesco. I vaig torrar el pa.

Un cop escalivats els pelem i ho posem en un bol juntament amb el pa, les amelles i avellanes, i una mica d'oli, si queda massa espès ens podem ajudar amb una mica del fumet. No hi posem sal, el fumet ja en porta i ho corregirem al final.

Es posa en una cassola al foc una estona. Quan comença a estar torrat (es comença a enganxar) afegi el vi i el brou e peix. Deixem coure uns 10 minuts i afegim el peix.


Quan el peix és a punt, afegim el marisc. Tapem la cassola i deixem coure uns 20 minuts més. Al final tastem i corregim de sal si escau.

2 comentaris:

abril ha dit...

Hellou!!!! No savia que ja l'havies publicat!!!!
Em fa molta il.lusió que la fesis i que et quedès amb la bona pinta que tenen les fotos. Es una recepta fácil que et fa quedar bé, perque es molt bona. Espero que us agradès a tots!
Gràcies

abril ha dit...

Ah, i respecte als canvis..perfecte. Escalibar sempre dona un plus de sabor molt millor i "mès sá".

Segueixen aquest bloc