No sóc de dolços, però aquests dies de confinament, em ve de gust un poc de dolç i vaig pensar a fer-la. Això si, reduïnt el sucre i, com sempre m'han agradat els pastissos de formatge amb xocolata, afegir-hi xocolata, però no a tot el pastís, si no fer mig i mig.
Tenia tots els ingredients, menys la xocolata (no hi vaig pensar), però tenia Colacao Noir (boníssim) i és el que vaig fer servir.
- 500 gr de formatge Mascarpone
- 250 ml de nata líquida
- 145 gr de sucre
- 4 ous no massa grans
- 1 cullera sopera de farina
Escalfar el forn a 210ºC a dalt i a baix.
Afegir els ous al formatge d'un en un fins que estiguin integrats.
A continuació el sucre, seguit de la farina i, finalment, la farina.
Jo ho vaig barrejar tot amb el braç elèctric.
Dividir en dos, i en una de les parts afegir dues cullerades de postres de Colacao Noir.
Forrar un motlle amb un paper de forn humit, el fet que sigui humit permet adaptar-lo millor al motlle.
Jo vaig posar primer la capa sense xocolata i després, a sobre la part amb xocolata.
Enfornar 45 minuts, i després, 6 hores a la nevera.
2 comentaris:
Segur que la dualitat d'aquest pastís en pot ajudar a passar més bé l'estona. Ànims
Sempre m'ha agradat la barreja de xocolata i formatge... Dec ser rara... I si, ha estat un bon berenar aquest dies!!
Publica un comentari a l'entrada