M'agrada molt el cap de vedella, tant amb cap-i-pota o amb callos, com amb amanida. A l'estiu són amanides que es poden tenir a la nevera i que refresquen.
Aquest cop li he fet la vinagreta que ja havia fet en aquesta amanida d'espinacs, però també estaria bona amb alguna salsa amb iogurt.
Ingredients:
- cap de vedella
- api
- fonoll
- tàperes
- poma golden
- sal
Per la vinagreta:
- oli d'oliva verge
- all
- suc d'una llimona
- mel
- un punt de mostassa
Amb l'ajut d'una mandolina llesquem ben fi l'api, el fonoll i la poma, ho posem en un bol.
Tallem a daus petits el cap de vedella i els afegim al bol.
Piquem les tàperes i també les afegim al bol. Salem i remenem.
Per la vinagreta posem en un vas alt tots els ingredients i els triturem amb un braç elèctric.
Amanim l'amanida del bol, remenem i deixem reposar.
Si es vol s'hi pot afegir pebre i també ceba.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada