*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

diumenge, 7 de juny del 2020

Amanida de cap de vedella, fonoll, api i poma

M'agrada molt el cap de vedella, tant amb cap-i-pota o amb callos, com amb amanida. A l'estiu són amanides que es poden tenir a la nevera i que refresquen.
Aquest cop li he fet la vinagreta que ja havia fet en aquesta amanida d'espinacs, però també estaria bona amb alguna salsa amb iogurt.

Ingredients:
- cap de vedella
- api
- fonoll
- tàperes
- poma golden
- sal
Per la vinagreta:
- oli d'oliva verge
- all
- suc d'una llimona
- mel
- un punt de mostassa

Amb l'ajut d'una mandolina llesquem ben fi l'api, el fonoll i la poma, ho posem en un bol.
Tallem a daus petits el cap de vedella i els afegim al bol.
Piquem les tàperes i també les afegim al bol. Salem i remenem.

Per la vinagreta posem en un vas alt tots els ingredients i els triturem amb un braç elèctric.
Amanim l'amanida del bol, remenem i deixem reposar.

Si es vol s'hi pot afegir pebre i també ceba.

Segueixen aquest bloc