Varem escollir, i crec que varem encertar el menú degustació La Terra, ens anaren servint i presentant els plats un a un, sense saber que vindria després. Va ser un àpat de sorpreses constants, i especialment degustatives.
Corna lleugera
Bitxos de l’hort
Sobrassada de la casa amb pa amb tomàquet i bresca de mel
Tomàquet pit de monja amb verat flamejat al llorer
Mongeta tendra amb patata, cansalada i rogers
Ceps saltats amb botifarra negra
Pularda de la casa rostida en cocotte
La nostra macedònia
Flam amb nates
Quina cansalada, quasi pernil; quins tomàquets, sabien a tomàquet!; Quina sobrassada... No pararia, un privilegi això del cercle tancat, de la terra a la taula!!


Com hem dit la cuina que fa és arrelada al país, tradicional i amb noves creacions. Els productes que no són de la finca són de finques veïnes.

Assenyalar també el llibre-carta de vins que podeu veure a la foto en mans del Kike.

Els samurais, com diu l’Starbase, érem:
Roger, Cuinar amb compte
Mar, Baixa Gastronomia – crònica
Manel, Un cocinillas Online – crònica
Starbase, DeCuina – crònica
Txell i Kike, La Cuina vermella – crònica
Veure la crònica de la visita a La Malla aquí.