Aquesta recepta la varen fer fa molt de temps al programa Cuines de TV3, és molt fàcil de fer i molt bona.
Ingredients:
- 4 endívies
- 250 g de salmó fumat
- 2 cebes tendres
- 1 tomàquet
- 1 pebrot verd
- 1/2 pebrot vermell
- tomàquets cherry/cirerols
- cogombre en vinagre
- nous
Per a la vinagreta:
- oli d'oliva
- vinagre de Mòdena
- sal
- pebre
- pinyons
Per començar, torreu uns pinyons en una paella.
Per fer la vinagreta, poseu el vinagre, l'oli, la sal, el pebre i pinyons torrats en un bol i tritureu-ho amb una batedora elèctrica. Deixeu-ho reposar.
Tot seguit, poseu el cogombre picat, les nous picades, el salmó fumat picat, el pebrot vermell picat, el pebrot verd picat, la ceba picada i la vinagreta en un bol. Barregeu-ho tot. I ja per acabar, aneu separant les fulles d’endívia i farciu-les amb el tàrtar i decoreu el plat amb uns tomàquets cherry i un cordonet d'oli d'oliva.
Ingredients:
- 4 endívies
- 250 g de salmó fumat
- 2 cebes tendres
- 1 tomàquet
- 1 pebrot verd
- 1/2 pebrot vermell
- tomàquets cherry/cirerols
- cogombre en vinagre
- nous
Per a la vinagreta:
- oli d'oliva
- vinagre de Mòdena
- sal
- pebre
- pinyons
Per començar, torreu uns pinyons en una paella.
Per fer la vinagreta, poseu el vinagre, l'oli, la sal, el pebre i pinyons torrats en un bol i tritureu-ho amb una batedora elèctrica. Deixeu-ho reposar.
Tot seguit, poseu el cogombre picat, les nous picades, el salmó fumat picat, el pebrot vermell picat, el pebrot verd picat, la ceba picada i la vinagreta en un bol. Barregeu-ho tot. I ja per acabar, aneu separant les fulles d’endívia i farciu-les amb el tàrtar i decoreu el plat amb uns tomàquets cherry i un cordonet d'oli d'oliva.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada