*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 9 de febrer del 2007

Endívies amb tàrtar de salmó fumat

Aquesta recepta la varen fer fa molt de temps al programa Cuines de TV3, és molt fàcil de fer i molt bona.

Ingredients:
- 4 endívies
- 250 g de salmó fumat
- 2 cebes tendres
- 1 tomàquet
- 1 pebrot verd
- 1/2 pebrot vermell
- tomàquets cherry/cirerols
- cogombre en vinagre
- nous
Per a la vinagreta:
- oli d'oliva
- vinagre de Mòdena
- sal
- pebre
- pinyons


Per començar, torreu uns pinyons en una paella.
Per fer la vinagreta, poseu el vinagre, l'oli, la sal, el pebre i pinyons torrats en un bol i tritureu-ho amb una batedora elèctrica. Deixeu-ho reposar.

Tot seguit, poseu el cogombre picat, les nous picades, el salmó fumat picat, el pebrot vermell picat, el pebrot verd picat, la ceba picada i la vinagreta en un bol. Barregeu-ho tot. I ja per acabar, aneu separant les fulles d’endívia i farciu-les amb el tàrtar i decoreu el plat amb uns tomàquets cherry i un cordonet d'oli d'oliva.

Segueixen aquest bloc