
Ingredients:
- Dos pits de pollastre
- Una poma
- Una ceba
- Curry
- Pebre
- Sal
- Crema de llet (100 ml) o llet de coco
Es talla a juliana la ceba, i es posa en una paella amb oli. Quan estigui daurada s’hi afegeixen els pits tallats a daus. Si posa el pebre, la sal i el curry. Quan el pollastre es cuit s’hi afegeix la poma també a daus. Se li dona unes voltes i s’hi tira la crema de llet. Es donen unes voltes més i es serveix.
S'hi pot posar pebre picant si es vol més o menys picant, segon sigui menys o més picant el curry que s'hagi utilitzat.
Es pot acompanyar d’una mica d’arròs bullit.
2 comentaris:
Sara Maria, l'experiència va tenir tant èxit que repetirem, perquè en dues paraules, IM-PREZIONANTE
Una abraçada
Eli
Uff si, queda impressionant, jo me'l faig sovint per a mi sola i tot.
Publica un comentari a l'entrada