Ingredients:
- 7 rovells d'ou
- 3/4 l de llet sencera
- 1 branca de canyella
- pell de llimona
- 200 gr. de sucre
Per fer la crema catalana, posem una branca de canyella i la pell de llimona dins el cassó de la llet i ho posem al foc.
Mentrestant, en un bol, hi aboquem el sucre i els rovells de l'ou, i ho barregem fins que quedi una pasta. Ho reservem.
Just quan arrenca el bull, traiem la llet del foc, i la colem. Anem afegint la llet al bol de mica en mica.
Posem la crema al bany maria, i l'anem remenant amb una espàtula. Veurem com va agafant consistència de crema sense necessitat de midó.
Ho passem en un altre bol per fer-la refredar i la tapem amb film transparent.
Un cop refredat, s'hi tira sucre per sobre i es crema.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada