*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimarts, 25 de setembre del 2007

Sopa de miso - misoshiru

Ingredients:
- 1 l d'aigua
- 1 sobre de dashinomoto (brou de peix i algues preparat)
- 80 g de miso (pasta de soja)
- 200 g de tofu (llet de soja quallada)
- 1 porro


Poseu l'aigua a bullir.
Talleu el tofu a daus petits i el porro, a rodanxes ben fines.
Quan l'aigua bulli, desfeu-hi el sobre de dashinomoto.
Afegiu a aquest brou el tofu i el porro tallats. Quan vegeu que ja són prou tous, afegiu-hi el miso i, tot seguit, apagueu el foc.
Ja ho podeu servir.

Podeu adaptar aquesta sopa al vostre gust: en lloc de tofu i porro, es pot fer amb ceba, patates, naps, xampinyons..., però sempre s'hi ha d'afegir el miso al darrer moment.

Segueixen aquest bloc