*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dijous, 20 de setembre del 2007

Maionesa de wasabi

Ingredients:
- 2 rovells d’ou
- 1 ou sencer
- 2 cullerades petites de suc de llimona
- ½ cullerada petita de mostassa de Dijon
- una mica de sal
- 250 ml d’oli de gira-sol o altre que no sigui d’oliva
- 3 o 4 cullerades de pasta wasabi (1 tub)


Poseu en un pot alt, els rovells d’ou i l’ou sencer, afegir el suc de llimona, la mostassa, una mica de sal i quatre cullerades d’oli. Barrejar-ho tot fent una maionesa amb la batedora elèctrica.
Afegir la resta de l’oli, a poc a poc, no tot de cop. Si queda massa espès es pot afegir una mica d’aigua tèbia.

Incorporar la salsa wasabi just abans de servir.

Segueixen aquest bloc