- 2 rovells d’ou
- 1 ou sencer
- 2 cullerades petites de suc de llimona
- ½ cullerada petita de mostassa de Dijon
- una mica de sal
- 250 ml d’oli de gira-sol o altre que no sigui d’oliva
- 3 o 4 cullerades de pasta wasabi (1 tub)
Poseu en un pot alt, els rovells d’ou i l’ou sencer, afegir el suc de llimona, la mostassa, una mica de sal i quatre cullerades d’oli. Barrejar-ho tot fent una maionesa amb la batedora elèctrica.
Afegir la resta de l’oli, a poc a poc, no tot de cop. Si queda massa espès es pot afegir una mica d’aigua tèbia.
Incorporar la salsa wasabi just abans de servir.
- 1 ou sencer
- 2 cullerades petites de suc de llimona
- ½ cullerada petita de mostassa de Dijon
- una mica de sal
- 250 ml d’oli de gira-sol o altre que no sigui d’oliva
- 3 o 4 cullerades de pasta wasabi (1 tub)
Poseu en un pot alt, els rovells d’ou i l’ou sencer, afegir el suc de llimona, la mostassa, una mica de sal i quatre cullerades d’oli. Barrejar-ho tot fent una maionesa amb la batedora elèctrica.
Afegir la resta de l’oli, a poc a poc, no tot de cop. Si queda massa espès es pot afegir una mica d’aigua tèbia.
Incorporar la salsa wasabi just abans de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada