*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 19 d’octubre del 2007

Fideuà vegetal

Aquesta recepta la va fer la Carme Ruscalleda en un acte al mercat de Sarrià, en motiu del Dia Mundial de l'Alimentació i tot promovent la Setmana Europea contra el Càncer, i té un valor afegit: és una recepta cent per cent saludable.

Ingredients:
- Alls tendres
- Espinacs
- Carbassó
- Rossinyols
- Ceps
- Ceba
- Fideus per a fideuà
- Brou


Posar a enrossir els fideus en un sofregit de ceba.
Tallar en juliana els alls tendres, espinacs, carbassó i els bolets.
Afegir el brou als fideus i quan comenci bullir, afegir les verdures i els bolets que hem tallat.
Un cop finalitzada la cocció, afegir un polsim de formatge parmesà per sobre.

Segueixen aquest bloc