Aquesta recepta es pot fer amb pollastre.
Ingredients:
- 4 talls de tonyina gruixuts
- una mica de farina
Per la salsa de maceració:
- 3 cullerades de salsa de soja
- 2 cullerades de mirin
- una mica de gingebre ratllat
Per la salsa de cocció:
- 3 cullerades de salsa de soja
- 2 cullerades de mirin
- 1 cullerada de sucre
- 2 cullerades de sake
Es posen els talls de tonyina en maceració durant una hora com a mínin.
Després d'eixugar-los be, es pasen per la farina i es fregeixen en una paella a foc fort, fins que es tornen daurats per fora. Es reserven.
En una paella neta, s'hi posen els ingredients per la salsa de cocció i es deixen bullir una estona fins que ha reduit una mica.
S'hi afegeixen els talls de tonyina una estona tot donant-los-hi voltes per tal que no s'acabin de coure per dins però que agafin el gust.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada