*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 3 de desembre del 2007

Espinacs amb gingebre i anet

Ingredients:
- una bossa de 300 gr. d’espinacs
- una cullerada sopera de gingebre fresc ratllat
- una cullerada petita d’anet fresc picat
- una ceba mitjana tallada en juliana
- oli d’oliva verge

Es passa per la paella la ceba, amb una mica de sal i una mica d’oli. Quan comenci a estar cuita, afegir el gingebre i l’anet, donar unes voltes i afegir-hi els espinacs.

Deixar coure un moment i els podem servir.

Si es vol s’hi pot afegir pinyons, enrossint-los abans de posar-hi els espinacs.

Segueixen aquest bloc