Ingredients:
- 150 gr. de pastanaga ratllada
- 4 ous
- 100 gr. de nous picades
- 200 gr. de sucre
- 150 gr. de farina
- ½ sobre de llevat Royal
- 180 gr. de mantega
En un bol posarem la mantega pomada amb el sucre i amb el batedor ho remenarem. Un cop fi posarem els ous d’un en un, sense parar de batre, i mirant de que no es destrií.
- 150 gr. de pastanaga ratllada
- 4 ous
- 100 gr. de nous picades
- 200 gr. de sucre
- 150 gr. de farina
- ½ sobre de llevat Royal
- 180 gr. de mantega
En un bol posarem la mantega pomada amb el sucre i amb el batedor ho remenarem. Un cop fi posarem els ous d’un en un, sense parar de batre, i mirant de que no es destrií.
A continuació posarem la farina i la llevat Royal, un cop tot lligat posarem les nous i la pastanaga, ho remenem un mica.
Muntem el motlle amb mantega i una mica de farina. Posem la massa dins i ho posem al forn a 175º durant uns 30 minuts aprox.
Un cop tret del forn i refredada, ho decorarem amb sucre llustre i una fulla de menta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada