Ingredients:
- 400 gr. patates
- 350 gr. rap
- 200 gr. Gambes pelades cuites
- 45 gr. cogombres en vinagre
- 5 ous
- 1 pot de llet evaporada Ideal (Nestle)
- Sal i pebre
Folrar amb paper film un motlle que pugui anar al microones. No cal si és un motlle de silicona.
Tallar els cogombres a rodanxes i reservar.
Pelar les patates i tallar-les a daus petits. Bullir-les amb aigua i sal, escorre-les i reservar-les.
Bullir el rap en aigua i una ceba durant cinc minuts. Quan s’hagi refredat tallar-los a trossos petits i reservar.
En un bol barrejar la llet evaporada i els ous, la sal i el pebre.
Un cop estiguin tots els ingredients preparats, es va omplint el motlle per capes, una de patates, una mica de rap, gambes i cogombres, una mica de la barreja de llet. Tot i anant repetint fins omplir el motlle.
Tapar el motlle amb paper film i coure al microones durant uns 25 o 30 minuts a 450W de potència (potència mitjana).
Es pot decorar amb salsa maionesa i olives en rodanxes o amb salsa rosa, anxoves… Al vostre gust.
- 400 gr. patates
- 350 gr. rap
- 200 gr. Gambes pelades cuites
- 45 gr. cogombres en vinagre
- 5 ous
- 1 pot de llet evaporada Ideal (Nestle)
- Sal i pebre
Folrar amb paper film un motlle que pugui anar al microones. No cal si és un motlle de silicona.
Tallar els cogombres a rodanxes i reservar.
Pelar les patates i tallar-les a daus petits. Bullir-les amb aigua i sal, escorre-les i reservar-les.
Bullir el rap en aigua i una ceba durant cinc minuts. Quan s’hagi refredat tallar-los a trossos petits i reservar.
En un bol barrejar la llet evaporada i els ous, la sal i el pebre.
Un cop estiguin tots els ingredients preparats, es va omplint el motlle per capes, una de patates, una mica de rap, gambes i cogombres, una mica de la barreja de llet. Tot i anant repetint fins omplir el motlle.
Tapar el motlle amb paper film i coure al microones durant uns 25 o 30 minuts a 450W de potència (potència mitjana).
Es pot decorar amb salsa maionesa i olives en rodanxes o amb salsa rosa, anxoves… Al vostre gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada