Ingredients:
- 400 gr. de pasta
- 4 tomàquets
- 2 cebes petites
- 1 pebrot verd
- 2 grans d’all
- 100 gr. d’ametlla picada
- 100 gr. de cacauets
- 100 gr. de blat de moro fregit
- julivert picat
- sucre
- sal
- oli d’oliva verge
Posar a bullir aigua amb sal, quan bulli afegir-hi la pasta amb un rajolí d’oli. Deixar coure el temps que digui per tal que estigui al dente, passar-la pel colador i reservar.
Picar els alls, les cebes i el pebrot, posar a fregir, a foc suau amb una mica d’oli, en una paella. Quan agafi color, afegir els tomàquets pelats i tallats petits. Afegir una mica de sal i sucre i deixar coure durant uns 15 minuts. Reservar.
Posar el blat de moro en un pot, afegir-hi oli fins a cubrir-lo, batre amb un braç elèctric i reservar. Això és pot fer el dia abans, l’oli quedarà més fosc i fort.
Torrar els cacauets i les ametlles en una paella amb una mica d’oli. Afegir-hi la pasta i el julivert picat, remenar una mica per tal que quedi ben barrejat.
Posar, en una safata, la salsa de tomàquet, a sobre els macarrons, i amanir amb l’oli de blat de moro.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada