
- 400 gr. de pasta
- 4 tomàquets
- 2 cebes petites
- 1 pebrot verd
- 2 grans d’all
- 100 gr. d’ametlla picada
- 100 gr. de cacauets
- 100 gr. de blat de moro fregit
- julivert picat
- sucre
- sal
- oli d’oliva verge
Posar a bullir aigua amb sal, quan bulli afegir-hi la pasta amb un rajolí d’oli. Deixar coure el temps que digui per tal que estigui al dente, passar-la pel colador i reservar.
Picar els alls, les cebes i el pebrot, posar a fregir, a foc suau amb una mica d’oli, en una paella. Quan agafi color, afegir els tomàquets pelats i tallats petits. Afegir una mica de sal i sucre i deixar coure durant uns 15 minuts. Reservar.
Posar el blat de moro en un pot, afegir-hi oli fins a cubrir-lo, batre amb un braç elèctric i reservar. Això és pot fer el dia abans, l’oli quedarà més fosc i fort.
Torrar els cacauets i les ametlles en una paella amb una mica d’oli. Afegir-hi la pasta i el julivert picat, remenar una mica per tal que quedi ben barrejat.
Posar, en una safata, la salsa de tomàquet, a sobre els macarrons, i amanir amb l’oli de blat de moro.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada