Recepta del Pinotxo del Mercat de la Boqueria. Amb aquestes quantitats en surt per a molts comensals, cal reduïr-les segons les necessitats.
Ingredients:
- 500 gr. de camagrocs
- 500 gr. de trompetes
- 500 gr. de peus de rata
- 500 gr. de llengües de bou
- 500 gr. de carreretes
- 1 botifarra de perol
- 1 botifarra blanca
- 1 botifarra negre
- 6 cebes de figueres
- all i julivert
- oli d'oliva verge
Netejar els bolets amb un drap humit. Saltejar en una paella per separat, cada tipus de bolets, i anar-los reservant.
En una cassola, a foc suau, coure la ceba fins que tingui color. Afegir l'all i el julivert picats i remenar una mica.
Incorporar les botifarres esmicolades, fins que es desfacin.
Incorporar els bolets, i una mica més d'oli, apujar el foc perquè acabi de coure tot junt.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
4 comentaris:
Aquest plat és de categoria, i si és del pintxo encara més!!! que bé que comparteixis aquestes receptes tant nostrades amb nosaltres!!!
Aixo te que esta bo de nasos per no dir de collons.
M'apunte als comentaris dels amics vermells i d'estriper: una passada!
Amb les ganes que tinc que passi la calor, només em faltava veure aquesta recepta per tenir més ganes encara que arribi l'època de menjar una delícia com aquesta. Com que ja ho ha dit l'Striper, jo també em veig en cor de manifestar-me amb claredat: Collons quin plat!!!
Publica un comentari a l'entrada