
Ingredients:
- 2 rovells d'ou
- 80 g de sucre
- 2 fulls de gelatina
- 250 g de iogurt grec
- 125 g de llet
- 250 g de nata semimuntada
- 250 g de cireres
Per començar, poseu la llet i la meitat del sucre en un cassó al foc i deixeu-ho escalfar.
Mentrestant, poseu en un bol els rovells d'ou i l'altra meitat del sucre i barregeu-ho bé amb un batedor.
Seguidament, afegiu-hi la llet calenta amb el sucre, torneu-ho a barrejar amb el batedor, poseu-ho en un cassó i deixeu-ho coure a foc suau sense deixar de remenar.
Quan estigui a punt de bullir, retireu-ho del foc, afegiu-hi els fulls de gelatina, remullats i escorreguts, torneu-ho a barrejar amb el batedor, coleu-ho i deixeu-ho refredar una estona.
Afegiu-hi el iogurt i la nata i barregeu-ho bé fins que tingueu una massa ben fina.
Poseu-ho en copes i deixeu-ho refredar a la nevera. I ja per acabar, guarniu la copa amb unes quantes cireres per sobre.
4 comentaris:
Delicios , jo ahir vaig fer un amb presec.
Això ha de ser, senzillament, boníssim!!!!
Havia menjat mousse de ioghourt fora de casa, però no havia trobat cap recepta que em convencés. Aquesta la trobo molt encertada. La faré!.
Fins aviat
Sara Maria, bonica i encantadora! amb aquesta mousse segur que triumfem!!
Publica un comentari a l'entrada