
Ingredients:
- 1 litre de brou de pollastre
- 2 cebes
- 1 cullerada petita de curry en pols
- 150 cc de lllet
- suc de llimona
- 15 gr. de mantega
- 500 gr. de pomes golden
- 75 cc de nata líquida
Pelar i picar les pomes i posar-les en aigua freda amb el suc de la llimona.
Fondre la mantega en un pot mitjà.
Escórrer les pomes i afegir-les al pot, juntament amb la ceba picada. Tapar i deixar coure a foc lent, remenant de tant en quant, fins que estiguin tendres però sense agafar color.
Afegir el curry en pols i deixar coure a foc mig durant 2 o 3 minuts.
Cobrir amb el brou de pollastre i deixar bullir durant 10 minuts, tot barrejant.
Triturar fins aconseguir una textura de crema o puré.
Deixar refredar.
Afegir-hi la nata líquida i la llet.
Refredar a la nevera i servir molt freda.
8 comentaris:
Trobe que és una recepta molt i molt original. A més, ben refrescant. Salutacions.
M'agrada aquesta propostA CULINARIA.
Hola, què tal??? bona, bona i fresca!!! Petons i visca el curry!
Veus, a mi, el curry?... Que no... I tant que li agrada al meu fill gran!
Es veu fresqueta i bona, però que passarà si la faig sense curry? No deurà ser massa sosa, no?
Es veu fresqueta i bona, però que passarà si la faig sense curry? No deurà ser massa sosa, no?
Dolça, potser pots provar-la de fer amb altres espècies que t'agradin més; la gràcia és el contrast d'espècies i fruita.
Gràcies, em sembla que la faré tal qual però sense el curry o amb una miqueta tan miqueta de curry que casi no es noti, a veure què tal!
PTNTS
Publica un comentari a l'entrada