Aquesta recepta és de la revista Hola.
Ingredients:
- 1 litre de brou de pollastre
- 2 cebes
- 1 cullerada petita de curry en pols
- 150 cc de lllet
- suc de llimona
- 15 gr. de mantega
- 500 gr. de pomes golden
- 75 cc de nata líquida
Pelar i picar les pomes i posar-les en aigua freda amb el suc de la llimona.
Fondre la mantega en un pot mitjà.
Escórrer les pomes i afegir-les al pot, juntament amb la ceba picada. Tapar i deixar coure a foc lent, remenant de tant en quant, fins que estiguin tendres però sense agafar color.
Afegir el curry en pols i deixar coure a foc mig durant 2 o 3 minuts.
Cobrir amb el brou de pollastre i deixar bullir durant 10 minuts, tot barrejant.
Triturar fins aconseguir una textura de crema o puré.
Deixar refredar.
Afegir-hi la nata líquida i la llet.
Refredar a la nevera i servir molt freda.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
8 comentaris:
Trobe que és una recepta molt i molt original. A més, ben refrescant. Salutacions.
M'agrada aquesta propostA CULINARIA.
Hola, què tal??? bona, bona i fresca!!! Petons i visca el curry!
Veus, a mi, el curry?... Que no... I tant que li agrada al meu fill gran!
Es veu fresqueta i bona, però que passarà si la faig sense curry? No deurà ser massa sosa, no?
Es veu fresqueta i bona, però que passarà si la faig sense curry? No deurà ser massa sosa, no?
Dolça, potser pots provar-la de fer amb altres espècies que t'agradin més; la gràcia és el contrast d'espècies i fruita.
Gràcies, em sembla que la faré tal qual però sense el curry o amb una miqueta tan miqueta de curry que casi no es noti, a veure què tal!
PTNTS
Publica un comentari a l'entrada