*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimarts, 2 de desembre de 2008

Índex de receptes

Actualitzat a 31.07.2009
A
Acompanyament de poma verda
Aigua de València
Albergínies farcides
Albergínies gratinades farcides de carbassa
Ales de pollastre amb ametlles
Aletes de pollastre al meu gust
Aletes de pollastre cruixents amb soja i mel
Aletes de pollastre picants
Allioli de Nadal
Almadroc
Amanida Cèsar
Amanida d’enciams i hortalisses
Amanida de cervells, nous i menta
Amanida de cogombres i tomàquets amb iogurt i menta
Amanida de faves
Amanida de figues i pernil de parma
Amanida de llenties
Amanida de papaia, pinya i gambes
Amanida de rap amb salsa de taronja
Amanida d'espinacs
Amanida d'ortigues
Ametllats
Ànec a la taronja i coriandre
Ànec amb préssecs
Aperitiu de formatge i mel
Apfelstrudel
Arrebossat d'ortigues
Arròs amb cargols
Arròs amb llet
Arròs negre
Arròs negre de l'Empordà
Arròs per a sushi

B
Bacallà o tonyina amb salsa d'ortigues
Balandra
Bloody Mary
Bolets, fruita i verdura al forn
Bombons de Sant Jordi
Bonítol, patata i mongeta tendra amb pesto
Botifarra a la manera de l’Enric
Botifarra dolça amb perles de poma i truites de menta
Braç de carn
Brandada de bacallà
Brocheta de maduixes amb crema mascarpone
Bunyols d'arròs
Bunyols de flors de saüc
Burritos TexMex

C
Calamars farcits de poma i botifarra negra
Canelons
Canelons d’albergínia farcits de fumats
Canelons d’escamarlans
Canelons de coliflor i bròquil
Canelons de llagostins amb maionesa de porradell
Canelons de mango farcits de paté de xai
Canelons de tonyina
Capons
Carbassa amb parmesà
Carpaccio de figues al parmesà
Carpaccio de gambes amb alvocat i ceba tendra
Coca de llardons
Coca l'oli amb verdures
Caviar d’albergínies al comí i pebre vermell
Coca de vidre
Col-i-flor amb gírgoles i formatge de cabra
Col-i-flor napolitana
Colomí al caramel de safrà
Cols de Brussel•les rostides amb cansalada i castanyes
Compota de cebes vermelles al cardamom
Compota de poma i taronja
Confitura de tomàquet
Confitura o muntanyes d’ametlles
Conill escabetxat a la taronja
Conill amb samfaina
Conill amb xocolata
Conserva de tonyina en escabetx
Cookies d'ortigues
Copa Príncep Albert
Coques de patata
Costellam de porc a la brasa
Costellam de porc a la mel
Crakers d'ortigues
Crema catalana
Crema de meló amb encenalls de pernil
Crema de pastanaga picant
Crema d'ortigues
Crestes de provolone amb salmó fumat i espinacs
Croquetes de salmó fumat
Cruixent de pernil serrà, formatge blau i nous
Cua de bou amb vi negre

E
Endívies amb tàrtar de salmó fumat
Escamarlans al cava amb anet
Escamarlans amb mongetes del ganxet
Escudella i carn d'olla
Espaguetis a la carbonara
Espaguetis a la napolitana
Espàrrecs verds amb formatge i mango
Espinacs amb gingebre i anet
Espinacs amb Tzatziki
Esqueixada de bacallà

F
Farcells d’albergínia i botifarra de perol
Faves a la catalana
Festucs garrapinyats
Fetge gras amb torró de xixona
Fideuà
Fideuà vegetal
Fideus amb sardines

Filet de porc amb mantega maitre d'hotel
Flam de taronja
Flam de tomàquet amb pernil d'ànec
Flammkuchen
Flors de carbassó arrebossades
Foie amb figues
Foie marinat
Fricandó
Full de xocolata i plàtan

G
Galetes
Galetes de gingebre
Galetes salades de formatge de cabra
Galtes de porc
Gambes, llagostins o llagosta a la bearnesa
Gambes amb xocolata
Gaspatxo de síndria i tomàquet
Gelat de síndria
Gelat de iogurt grec i maduixes
Gelea de flor de saüc
Girella amb cap i potes
Guatlles amb salsa xocolata
Gyoza (crestes japoneses)

H
Hamburguesa - Burguer
Humus

K
Kartoffelsalat

L
Lasanya amb gambes, mató i verdures
Lemon curd o crema de llimona
Licor de cireres
Llagostins amb farigola i vi blanc
Llagostins amb mantega de taronja i el seu aire
Llenguado amb salsa d'ametlles
Llenguado amb taronja i llimona
Llenguados amb mandarina i pinyons
Llenties amb pedrers d’ànec
Llom a la sal
Llom de porc a la taronja amb puré de castanyes

M
Magret d’ànec amb bolets i olives negres
Maionesa de wasabi
Mandonguilles amb sèpia a la manera de l'Albert
Mandonguilles de tonyina
Mandonguilles orientals
Mató amb maduixes i melmelada de panses
Melmelada de ceba
Melmelades de pebrots
Melmelada de saüc i poma
Meló calent amb salsa de taronja
Muffins de La Cuina Vermella
Molls al forn amb patates
Mousse de iogurt grec
Mousse de xocolata
Musclos al vi blanc
Musclos al whisky

N
Naps al rocafort
Nyoquis

O
Okres amb pollastre
Orelletes
Ous al niu
Ous amb alvocats

P
Pa amb vi i sucre
Pa d'espècies i fruits secs
Pa de pessic
Paella Parellada
Pallarde de salmó i musclos amb holandesa d'herbes fresques
Panellets
Parmegiana d’albergínies
Pasta amb rúcula, mozarella i tomàquet
Pasta saltejada amb fruits secs
Pastís cremós d’albercocs
Pastis de carn picada
Pastís de formatge amb cireres en almívar
Pastís de formatge fresc
Pastís de llimona amb cireres i maduixes
Pastís de llimona amb merenga
Pastís de maduixes naturals amb vainilla
Pastís de pastanaga
Pastís de pastanaga
Pastís de pastanaga amb coco
Pastís de patata i carn
Pastís de patates a la marinera
Pastís de peix
Pastís de Poma
Pastís de xocolata
Pastís de xocolata
Pastís de xocolata amb pomes o peres al microones
Pastís Tatin
Pastissets de flors i baies de saüc
Pastissets de mató
Patates amb safrà
Patates farcides a la Rioja
Patates i pebrots confitats amb ventresca
Paté d'au estil "foie-gras"
Paté de sardines
Pebrots del piquillo farcits de carxofes i gambes
Pebrots verds italians farcits
Pebrots verds farcits de truita de patates
Peix a foc lent amb all i tomàquet
Peix en escabetx
Peus de porc amb cargols
Pinxos de pollastre amb comí i mel
Pit d’ànec amb gavardina de civada
Pit de gall dindi amb suc
Pits de pollastre Waldorf
Plàtans al rom
Polenta gratinada amb carbassó i tomàquet
Pollastre a la crema de safrà
Pollastre a la coca-cola
Pollastre a la llet
Pollastre al cava
Pollastre al curry amb poma
Pollastre amb gambes
Pollastre amb pinya
Pollastre de pagès a la vinagreta d'olives
Pollastre farcit a la catalana amb salsa de rostit de vi ranci
Pollastre tikka masala
Pollastre farcit de marisc
Pollastre o llom a la llet i moixernons
Porcell al forn
Preparat per la maceració de carns
Préssecs de vinya farcits
Puding de Panetone
Púding de xocolata i plàtan
Puré a la tàrtara
Puré de bròquil al formatge blau
Puré d’espinacs al curry
Puré a l'oli d'oliva amb pinyons i parmesà
Puré de pastanaga a la taronja
Puré de patata amb safrà i sèsam
Puré de pebrots al vinagre balsàmic
Puré de pèsols a la menta
Puré amb pernil i formatge
Puré d’albergínies al curry

Q
"Quesada" (típic de Cantabria)
Quiche d'espinacs
Quiche de ceba i alls tendres
Quiche de formatges
Quiche Lorraine de Paul Bocuse

R
Rap a l'all cremat
Remenat de bolets a les tres botifarres
Risotto
Risotto amb gambes i cloïsses al perfum de taronja i menta
Risotto al perfum de llimona amb alfàbrega
Risotto d'espàrrecs i parmesà
Rollers d'albergínies i anxoves amb salsa de formatge
Ropa vieja
Rosquilles
Rostit de gall dindi amb herbes de Provença

S
Salmó a la taronja al vapor
Salmó amb raïm al cava
Salmó marinat a l'anet
Salsa agredolça
Salsa al pesto
Salsa bolonyesa
Salsa de calçots
Salsa de iogurt
Salsa de llimona
Salsa de mostassa Ancienne
Salsa de sèsam i mel
Salsa de tomàquets madurs
Salsa holandesa
Salsa romesco
Salses amb Tabasco
Sardines en escabetx
Sardines a la mostassa
Sardines amb fonoll
Sèmola amb ocres
Síndria a la planxa amb tomàquet
Sopa d'all
Sopa de ceba
Sopa de festucs i menta amb cremós de xocolata negra
Sopa de foie amb iogurt grec
Sopa de miso - misoshiru
Sopa freda de poma al curry
Sopa freda d'escalivada
Sopa de Nadal amb crosta
Steak tàrtar

Suquet de calamars i carxofes
Suc de baies de saüc

T
Tabulé a la meva manera
Tarta Tatin
Tàrtar de bou
Tàrtar de tonyina
Teriyaki de tonyina
Tiramisú
Tires de pollastre o vedella amb hortalisses al Xerès
Tomàquets farcits de formatge de maó
Tomàquets farcits de tonyina i avellanes
Tomàquets farcits de truita de patata i ceba
Tonyina marinada al moment
Torró cruixent de blat de moro
Trinxat de Cerdanya
Tulipes de galleta farcides de mousse de formatge i llimona

V
Vedella farcida d’ametlles i formatge fresc
Ventre de porc amb gírgoles i seques
Vinagre de maduixes
Vinagreta de xocolata

X
Xarop de saüc
Xarrup de llima i alfàbrega
Xató sitgetà
Xoriç de Segòvia

7 comentaris:

Striper ha dit...

aixo esta molt be nena.i practic.

La cuina vermella ha dit...

Apa, quin munt de receptes!!! quanta feina feta, eh?
petons.

manel ha dit...

renoi, sara, quin goig que fa aquest receptari, i quina feinada a fer-lo. al final, com que tothom ho fa, me'l fareu fer també a mi, i em fa una mandra...

Sara Maria ha dit...

Manel, anima't a fer-lo, quan t'hi posses no és tant difícil, sobretot si vas fent una mica cada dia. Al sopar varem parlar de fer un bloc-índex amb els receptes de tots nosaltres... N'haurem de parlar més però la idea està llançada.

Anna ha dit...

quantes receptes!! li he de fer una bona repassada a la llista!

Anònim ha dit...

Impressionant, he afegit aquest blog als preferits gairebè compulsivament. Ja esta tot molt vist, però si un dietista pot aportar quelcom, compteu amb mi.

Sara Maria ha dit...

Anònim, benvingut siguis, i un dietista sempre pot aportar quelcom i a més, és de desitjar que ho faci. Gràcies

Segueixen aquest bloc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...