El Provolone és un formatge italià que a mi m’agrada molt tallat gruixut i a la planxa amb herbes i pebre. Fa temps em varen donar un prospecte amb receptes i en tenia algunes pendents, aquesta n’és una. La recepta original portava panses, que a mi no m’agraden i orenga en comptes d’anet.
Ingredients:
- 8 discs fins de provolone
- 200 gr. de salmó fumat
- 50 gr. d’espinacs frescos
- oli d’oliva verge
- pinyons
- anet fresc picat fi
Escalfar deu segons els discs de provolone al forn (180ºC) per tal que siguin fàcils de doblegar.
Fer una barreja amb el salmó picat, els espinacs picats, els pinyons, l’anet. Farcir els discs amb la barreja. Doblegar els disc tal fossin crestes, tot fent pressió a les bores amb una forquilla per que quedin enganxats.
Escalfar una planxa i escalfar les crestes pels dos costats. Servir amb oli d’oliva, i si es vol amb sal maldon i pebre per sobre.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
8 comentaris:
Mai he provat aquest formatge.
ei, sara! quina idea més original, també es podrien dir crestes sense creta o crestes per a celíacs, l'hi passaré a una amiga que ho és.
I és que la gràcia de les crestes és que es poden farcir del que volguem. Aquesta combinació és simplement estupenda. petons Sara Maria.
Sara, quina idea més genial!! Aquesta si que la puc possar en pràctica...PEtons
Núria
A mi m'agrada el provolone aquesta combinació ha d'estar boníssima
Ahir vaig veure al super una rodanxa de formatge provolone i vaig pensar en tu i en les teves crestes..
En canvi a mí el provolone em va decebre. Potser vaig equivocar la marca o potser no era un bon día o potser era dimarts.
Així en cresta no ho he vist mai, i fan com soc del formatge potser li doni una segona oportunitat...
Quina cosa més bona!!!!. Quan he vist el títol, he pensat que el provolone aniria a dins de les crestes amb la resta del farcit, però llegint, llegint, sorpresa!, el provolone és la cresta!. Una idea molt original, i del farcit m'agrada tot!.
Fins aviat
Publica un comentari a l'entrada