*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 14 de gener del 2009

Crestes de provolone amb salmó fumat i espinacs

El Provolone és un formatge italià que a mi m’agrada molt tallat gruixut i a la planxa amb herbes i pebre. Fa temps em varen donar un prospecte amb receptes i en tenia algunes pendents, aquesta n’és una. La recepta original portava panses, que a mi no m’agraden i orenga en comptes d’anet.

Ingredients:
- 8 discs fins de provolone
- 200 gr. de salmó fumat
- 50 gr. d’espinacs frescos
- oli d’oliva verge
- pinyons
- anet fresc picat fi

Escalfar deu segons els discs de provolone al forn (180ºC) per tal que siguin fàcils de doblegar.

Fer una barreja amb el salmó picat, els espinacs picats, els pinyons, l’anet. Farcir els discs amb la barreja. Doblegar els disc tal fossin crestes, tot fent pressió a les bores amb una forquilla per que quedin enganxats.

Escalfar una planxa i escalfar les crestes pels dos costats. Servir amb oli d’oliva, i si es vol amb sal maldon i pebre per sobre.

8 comentaris:

Striper ha dit...

Mai he provat aquest formatge.

Cuinagenerosa ha dit...

ei, sara! quina idea més original, també es podrien dir crestes sense creta o crestes per a celíacs, l'hi passaré a una amiga que ho és.

La cuina vermella ha dit...

I és que la gràcia de les crestes és que es poden farcir del que volguem. Aquesta combinació és simplement estupenda. petons Sara Maria.

Núria ha dit...

Sara, quina idea més genial!! Aquesta si que la puc possar en pràctica...PEtons


Núria

angels ha dit...

A mi m'agrada el provolone aquesta combinació ha d'estar boníssima

Maria ha dit...

Ahir vaig veure al super una rodanxa de formatge provolone i vaig pensar en tu i en les teves crestes..

starbase ha dit...

En canvi a mí el provolone em va decebre. Potser vaig equivocar la marca o potser no era un bon día o potser era dimarts.

Així en cresta no ho he vist mai, i fan com soc del formatge potser li doni una segona oportunitat...

Glòria ha dit...

Quina cosa més bona!!!!. Quan he vist el títol, he pensat que el provolone aniria a dins de les crestes amb la resta del farcit, però llegint, llegint, sorpresa!, el provolone és la cresta!. Una idea molt original, i del farcit m'agrada tot!.

Fins aviat

Segueixen aquest bloc