*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 7 de gener del 2009

Pollastre a la crema de safrà

M’han regalat una bosseta de safrà, i he començat a fer-ne servir. Aquesta és la primera recepta que n’ha sortit.

Ingredients:
- 2 cuixes de pollastre a trossos
- safrà
- crema de llet
- 1 ceba no massa gran
- 1 all
- oli d’oliva verge
- sal i pebre

Es dauren els trossos de pollastre, salpebrats, a la paella amb una mica d’oli. Es reserven.
Es talla ben petita la ceba i es daura, se li afegeix l’all picat. Es deixa coure a foc lent.

En una altra paella, sense oli, es daura el safrà; és posa en un morter i es pica, si cal amb una mica d’oli. S’afegeix a la ceba i all.

Quan ja comença a enrogir, s’hi afegeix una mica de crema de llet i es remena. Es salpebra, i s’hi afegeixen els trossos de pollastre. Es deixen coure una mica més i llestos.

9 comentaris:

Striper ha dit...

M'apunto aquesta recepta .. Bon dia.

la vella carmanyola ha dit...

Ai genial recepta!! per la meva boda de primer plat ens van donar "Salmo a la crema de safrà" i en guardo un bon records d¡aquest plat.

Aquest pollastre Sara m'apunto pq es d'aquells plats ràpid i comodos!!

Records i fins divendres!!

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Ummm fàcil de fer i segur què riquíssima!!! apuntada

La cuina vermella ha dit...

Ieeeps! quin regal més original, una bosseta de safrà talment com si fos un tresor.
Com aquesta recepta que és un plaer pels sentits.
petons nina.

Cuinagenerosa ha dit...

aquesta bosseta de safrà donarà per molt a les teves mans, el primer resultat ja és per apuntar-se'l.
fins divendres!

josep ha dit...

Be, be, una altra manera de fer el pollastre, en prenem nota. Gràcies i una abraçada.

Francesc ha dit...

Aquesta recepta amb safrà no la coneixia. No sóc jo massa de la crema de llet per a cuinar, però potser la faré. Això del safrà és tot un luxe!!! Besades

Anna ha dit...

em crida l'atenció la crema de safrà...me l'apunto!

Anònim ha dit...

Jo també me l'apunto, amb el teu permis.
Em sembla molt interessant, i a mes a mes, m'encanta cuinar amb crema de llet.
Felicitats pel teu bloc

Segueixen aquest bloc