M’han regalat una bosseta de safrà, i he començat a fer-ne servir. Aquesta és la primera recepta que n’ha sortit.
Ingredients:
- 2 cuixes de pollastre a trossos
- safrà
- crema de llet
- 1 ceba no massa gran
- 1 all
- oli d’oliva verge
- sal i pebre
Es dauren els trossos de pollastre, salpebrats, a la paella amb una mica d’oli. Es reserven.
Es talla ben petita la ceba i es daura, se li afegeix l’all picat. Es deixa coure a foc lent.
En una altra paella, sense oli, es daura el safrà; és posa en un morter i es pica, si cal amb una mica d’oli. S’afegeix a la ceba i all.
Quan ja comença a enrogir, s’hi afegeix una mica de crema de llet i es remena. Es salpebra, i s’hi afegeixen els trossos de pollastre. Es deixen coure una mica més i llestos.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
9 comentaris:
M'apunto aquesta recepta .. Bon dia.
Ai genial recepta!! per la meva boda de primer plat ens van donar "Salmo a la crema de safrà" i en guardo un bon records d¡aquest plat.
Aquest pollastre Sara m'apunto pq es d'aquells plats ràpid i comodos!!
Records i fins divendres!!
Ummm fàcil de fer i segur què riquíssima!!! apuntada
Ieeeps! quin regal més original, una bosseta de safrà talment com si fos un tresor.
Com aquesta recepta que és un plaer pels sentits.
petons nina.
aquesta bosseta de safrà donarà per molt a les teves mans, el primer resultat ja és per apuntar-se'l.
fins divendres!
Be, be, una altra manera de fer el pollastre, en prenem nota. Gràcies i una abraçada.
Aquesta recepta amb safrà no la coneixia. No sóc jo massa de la crema de llet per a cuinar, però potser la faré. Això del safrà és tot un luxe!!! Besades
em crida l'atenció la crema de safrà...me l'apunto!
Jo també me l'apunto, amb el teu permis.
Em sembla molt interessant, i a mes a mes, m'encanta cuinar amb crema de llet.
Felicitats pel teu bloc
Publica un comentari a l'entrada