
Ingredients:
- 4 cuixes d'ànec
- 8 prèssecs de vinya
- 1 copa de vi ranci
- 1 polsim de sucre
- brou
- oli d'oliva
- sal i pebre
- canyella
Per la picada:
- 25 gr. d'avellanes
- 2 carquinyolis
- 1/2 copa de vi ranci
Salpebreu les cuixes d'ànec, partides per la meitat, i feu-les sofregir amb oli en una paella. Retireu i poseu-les en una cassola, amb una mica de l'oli de sofregir-les. Ruixeu amb vi ranci i feu-lo reduïr.
Aboqueu-hi el brou i ho deixeu coure una hora a foc molt lent, amb la cassola tapada. Afegir-hi la canyella.
Mentre poseu a bullir els prèssecs pelats i tallats per la meitat (sense pinyol), en aigua i sucre.
Quan faltin 15 minuts per acabar la cocció de l'ànec, afegir-hi els prèssecs escorreguts i la picada. Passats els 15 minuts està llest per servir.
4 comentaris:
M'agrada l'anec pero soc molt especial en com esta cuinat i aquest no m'acaba de fer el pes.
Una combinació diferent amb fruita i segur que la picada li dóna el toc final.
Ohhhh! amb pressec!
A casa som molt de l'anec però amb pressec no l'hem fet mai.
I veien la teva recepta ens has fet pensar que fa temps que no mengem anec!! haurem de fer un pensament!!
Records
hola reina del mambo! la foto una preciositat i la recepta un 10 sobre 10! petons estimada.
Publica un comentari a l'entrada