Aquestes són les muffins amb les quals La Cuina Vermella ens va rebre a Girona. Havia dut xocolata de Brussel·les als companys de feina i vaig pensar que hi anirien molt bé.
Ingredients:
- 175 gr. de sucre
- 175 gr. de farina
- 175 gr. de mantega
- 3 ous
- 50 gr. de xocolata negra
- 2 cullerades de llet
Es barreja el sucre amb els ous fins aconseguir una crema blanquinosa, s’hi afegeix la farina, la mantega estovada i la llet, es barreja ben barrejat (millor amb el braç elèctric-túrmix). La recepta original ho barrejava tot a l’hora, també és pot fer.
Separar la meitat de la massa i afegir-hi la xocolata desfeta.
Posem una cullerada de cada massa en els motlles i ho posem al forn a 180ºC durant 20 minuts.
Jo li vaig afegir a la massa un polsim de gingebre en pols.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
10 comentaris:
Sara Maria, estem emocionats!!! que bé que hagis fet la recepta, i que bé que als companys els hi hagi agradat. Moltes gràcies! Muac
M'encanten aquests muffins!! y facilíssims!! A casa esmorzarem molt be aquesta setmana!! Be... el temps que durin!!
......muffins....la meva recepta pendent!!!
Je je je
Ptnts
... I amb xocolata belga. Brutal!!
Una abraçada
Ostres que bo!!!!!
Que bé!!! Ja tenia ganes que la Cuina Vermella publiqués la recepta...pq feien una pinta!!! mmmmmm!!! Amb la xocolata belga segur que estaven de vici...felicitats!!
Petunets,
Eva.
Ueeeeeeeeeeeeeeeee!!
A copiaaaaaaaaaaaaaar-laaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Salut!
Nena... te m'has avançat. Tenen una cara increïble aquests muffins... jo els volia fer demà per dur a l'assaig de la coral, que acabam molt tard i es fa necessari posar miques a la panxa per aguantar.
Amb aquesta quantitat quants en surten?
Que bons que estaven!!!!!!!
Ahir les vaig fer amb una variació: no vaig separar la massa i, a tota, vaig afegir-hi 50 gr. de llàgrimes de xocolata negra de cobertura i un polsim de gingebre en pols.
Publica un comentari a l'entrada