Tinc el costum de fer el brou amb ales de pollastre, però tenia un pit de pollastre avorrit a la nevera i li vaig posar. El vaig aprofitar per fer aquesta amanida.
Ingredients:
- un pit de pollastre
- una llauna de pinya al natural petita
- una ceba
- dues cullerades grans de maionesa
- dues cullerades petites de curry
El pit el vaig fer coure dins el brou, crec que és la millor manera per fer aquesta amanida per què a la planxa o fregit queda massa ressec. Tallar-lo a daus petits i posar en un bol.
Tallar els tres talls de pinya que hi ha en la llauna a talls petits i afegir amb el pollastre. Reservar-ne el suc.
Picar ben fina la ceba i afegir-la a la barreja anterior.
En un altre bol barrejar la maionesa, el curry i afegir el suc de la pinya tot aconseguint una salsa clara.
Amanir la barreja de pollastre, pinya i ceba amb aquesta salsa.
Servir freda.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
11 comentaris:
boooona!
Jo la faig semblant però en lloc de mahonesa hi pos iogurt (per allò de la dieta...) i trossets de poma (per allò del cruixent... )
bona amanida sí senyora!
Es una combinacio, que m'agrada molt.
M'agrada molt aquesta combinació!!!
Ptnts
Quina delicia d'amanida!!Molt tropical i boníssima!!
Petonets maca,
Vanesuky.
Una amanida molt refrescant i gustosa
Petons
I si és per a un sopar ràpid, fins i tot pot ser plat únic o carmanyola per a la feina!. Gràcies per la idea!.
molt bona Sara Maria, jo al brou no tinc costum de posar-hi les ales doncs la pell no m´agrada perquè deix massa greixet , però si aptofito sempre el bullit, com tu per fer-ne una amanida, o el poso en bossetes i en faig croquetes o uns llibrets d´albergínia boníssims, però sigui el que sigui el principal és no llençar res que sigui bo , i l´amanida em sembla ideal, petons
Molt bona, si molt refrescant
petons
Molt bona aquesta amanida i força refrescant.
salut,
Hola, hola!
Amb la dieta que estic fent amb els menjasa, fem una variant amb mango que no està gens malament!!
Aquesta amb pinya me l'apunto...
Publica un comentari a l'entrada