
Ingredients:
- un pit de pollastre
- una llauna de pinya al natural petita
- una ceba
- dues cullerades grans de maionesa
- dues cullerades petites de curry
El pit el vaig fer coure dins el brou, crec que és la millor manera per fer aquesta amanida per què a la planxa o fregit queda massa ressec. Tallar-lo a daus petits i posar en un bol.
Tallar els tres talls de pinya que hi ha en la llauna a talls petits i afegir amb el pollastre. Reservar-ne el suc.
Picar ben fina la ceba i afegir-la a la barreja anterior.
En un altre bol barrejar la maionesa, el curry i afegir el suc de la pinya tot aconseguint una salsa clara.
Amanir la barreja de pollastre, pinya i ceba amb aquesta salsa.
Servir freda.
11 comentaris:
boooona!
Jo la faig semblant però en lloc de mahonesa hi pos iogurt (per allò de la dieta...) i trossets de poma (per allò del cruixent... )
bona amanida sí senyora!
Es una combinacio, que m'agrada molt.
M'agrada molt aquesta combinació!!!
Ptnts
Quina delicia d'amanida!!Molt tropical i boníssima!!
Petonets maca,
Vanesuky.
Una amanida molt refrescant i gustosa
Petons
I si és per a un sopar ràpid, fins i tot pot ser plat únic o carmanyola per a la feina!. Gràcies per la idea!.
molt bona Sara Maria, jo al brou no tinc costum de posar-hi les ales doncs la pell no m´agrada perquè deix massa greixet , però si aptofito sempre el bullit, com tu per fer-ne una amanida, o el poso en bossetes i en faig croquetes o uns llibrets d´albergínia boníssims, però sigui el que sigui el principal és no llençar res que sigui bo , i l´amanida em sembla ideal, petons
Molt bona, si molt refrescant
petons
Molt bona aquesta amanida i força refrescant.
salut,
Hola, hola!
Amb la dieta que estic fent amb els menjasa, fem una variant amb mango que no està gens malament!!
Aquesta amb pinya me l'apunto...
Publica un comentari a l'entrada