Aquest entrepà al fan al forn El Mos del carrer Santa Anna, és un dels meus predilectes creació de la Noèlia, l’encarregada de fer els entrepans.
Ingredients:
- pa rústic, integral o de cereals
- rodanxes de tomàquet
- melmelada de tomàquet
- rodanxes de formatge de cabra tipus rulo
Tallar el pa al llarg i untar-lo amb la melmelada.
Posar una capa de rodanxes de tomàquet i una altra de formatge de cabra.
Fer l’entrepà i està llest per menjar.
Amb pa rústic és molt bo, però també no us el perdeu amb una barra de pa de cereals.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
5 comentaris:
Ostres, aquest no me'l perdo. Que bo amb melmelada de tomàquet!
Deu ser boníssim!!! quina bona pensada sucar-hi el pa amb melmelada de tomàquet!!!
Petonets
Felicita a l'inventora d'aquest entrepà, ja que ha creat una autèntica meravella. Salut Sara Maria.
Sara,
Dona gust trobar a la Barcelona antiga, establiments que facin coses tan senzilles i gustoses.
Una abraçada
Sensacional.
I que bó que pot arribar a ser un entrepà de qualitat en el moment adequat, oi?
Publica un comentari a l'entrada