*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimarts, 16 de març del 2010

Entrepà de formatge de cabra i tomàquet

Aquest entrepà al fan al forn El Mos del carrer Santa Anna, és un dels meus predilectes creació de la Noèlia, l’encarregada de fer els entrepans.

Ingredients:
- pa rústic, integral o de cereals
- rodanxes de tomàquet
- melmelada de tomàquet
- rodanxes de formatge de cabra tipus rulo


Tallar el pa al llarg i untar-lo amb la melmelada.
Posar una capa de rodanxes de tomàquet i una altra de formatge de cabra.
Fer l’entrepà i està llest per menjar.

Amb pa rústic és molt bo, però també no us el perdeu amb una barra de pa de cereals.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres, aquest no me'l perdo. Que bo amb melmelada de tomàquet!

MaryLou ha dit...

Deu ser boníssim!!! quina bona pensada sucar-hi el pa amb melmelada de tomàquet!!!
Petonets

La cuina vermella ha dit...

Felicita a l'inventora d'aquest entrepà, ja que ha creat una autèntica meravella. Salut Sara Maria.

josep ha dit...

Sara,
Dona gust trobar a la Barcelona antiga, establiments que facin coses tan senzilles i gustoses.
Una abraçada

starbase ha dit...

Sensacional.

I que bó que pot arribar a ser un entrepà de qualitat en el moment adequat, oi?

Segueixen aquest bloc