*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dissabte, 17 d’abril del 2010

Mousse de xocolata exprés

De la classe de cuina amb xocolata del Pep Nogué a l’Espai Consum Bonpreu.

Ingredients:
- 110 gr. de nata líquida del 35%
- 130 gr. de cobertura de xocolata del 70%
- 200 gr. de nata semi muntada del 35%

Fondre la cobertura de xocolata, al bany maria sense deixar bullir l’aigua.
Fer arrencar el bull als 110 gr. de nata i barrejar-la, fora del foc, amb la xocolata. Deixar refredar fins a uns 35ºC.

Mentre semimuntar la resta de la nata freda de la nevera (així es munta millor), és important que no es munti del tot, ha de quedar amb una textura escumosa.

Quan la xocolata estigui atemperada, incorporar-hi una mica de nata semimuntada i a continuació barrejar-ho amb la resta de la nata semimuntada, de mica en mica.

Posar en copes i tapar-les amb paper film.

Reservar a la nevera i treure’ls uns vint minuts abans de servir.

12 comentaris:

margot ha dit...

UMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!
Que bona nena!!!

Vanesuky ha dit...

Que ràpida i fàcil!!Nena me l'apunto que es veu deliciosa.

Petonets preciosa,

Vanesuky

Sara ha dit...

Ostres, què bona!
Crec que aprofitaré la nata que tinc a la nevera per fer aquesta Mousse!
Gràcies!

Francesc ha dit...

PECAT MORTAAAAAAAAAL!!!!! VISCAAAA!!!! Boníssima!!!

Maria ha dit...

Ostres Sara Maria que fàcil!!! Crec que no havia llegit mai una mousse tan fàcil!!!
Petonets!!

Glòria ha dit...

Més fàcil, impossible i més bo, tampoc!.

La cuina vermella ha dit...

Em tens salivant com una animalota!! Molts petons.

Sara Maria ha dit...

Doncs si, fàcil i boníssim, i d'aquell que dius: Però si ho tinc tot a la nevera!!!

starbase ha dit...

Doncs coincieixo amb tothom: boníssim, fàcil i senzill.

A 'no excuses' recipe!!

xavier ha dit...

Ets una mestra de la xocolata!

Sara Maria ha dit...

Ufff Xavier, no pas jo, en Pep és un bon mestre de cuina!!!!!

Anònim ha dit...

Veig que són molt profitoses aquestes classes! Hauré de proposar que a Girona també en facin!!! T'ha quedat molt bé.
Una abraçada

Segueixen aquest bloc