De la classe de cuina amb xocolata del Pep Nogué a l’Espai Consum Bonpreu.
Ingredients:
- 110 gr. de nata líquida del 35%
- 130 gr. de cobertura de xocolata del 70%
- 200 gr. de nata semi muntada del 35%
Fondre la cobertura de xocolata, al bany maria sense deixar bullir l’aigua.
Fer arrencar el bull als 110 gr. de nata i barrejar-la, fora del foc, amb la xocolata. Deixar refredar fins a uns 35ºC.
Mentre semimuntar la resta de la nata freda de la nevera (així es munta millor), és important que no es munti del tot, ha de quedar amb una textura escumosa.
Quan la xocolata estigui atemperada, incorporar-hi una mica de nata semimuntada i a continuació barrejar-ho amb la resta de la nata semimuntada, de mica en mica.
Posar en copes i tapar-les amb paper film.
Reservar a la nevera i treure’ls uns vint minuts abans de servir.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
12 comentaris:
UMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!
Que bona nena!!!
Que ràpida i fàcil!!Nena me l'apunto que es veu deliciosa.
Petonets preciosa,
Vanesuky
Ostres, què bona!
Crec que aprofitaré la nata que tinc a la nevera per fer aquesta Mousse!
Gràcies!
PECAT MORTAAAAAAAAAL!!!!! VISCAAAA!!!! Boníssima!!!
Ostres Sara Maria que fàcil!!! Crec que no havia llegit mai una mousse tan fàcil!!!
Petonets!!
Més fàcil, impossible i més bo, tampoc!.
Em tens salivant com una animalota!! Molts petons.
Doncs si, fàcil i boníssim, i d'aquell que dius: Però si ho tinc tot a la nevera!!!
Doncs coincieixo amb tothom: boníssim, fàcil i senzill.
A 'no excuses' recipe!!
Ets una mestra de la xocolata!
Ufff Xavier, no pas jo, en Pep és un bon mestre de cuina!!!!!
Veig que són molt profitoses aquestes classes! Hauré de proposar que a Girona també en facin!!! T'ha quedat molt bé.
Una abraçada
Publica un comentari a l'entrada