*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dijous, 14 d’octubre del 2010

Espaguetis amb escopinyes de l'Ada

El llibre de l'Ada Parellada Com fet a casa, es una petita meravella, especialment per qui no li agradi cuinar massa ni complicar-se la vida amb la preparació dels plats, com a la meva germana. Per això li vaig comprar. El primer que ens va cridar l'atenció foren aquests espaguetis i els varem fer, us els aconsello!

Ingredients:
- espaguetis
- llauna d'escopinyes (l'Ada aconsella la marca Pay Pay)
- alls
- bitxos
- oli verge d'oliva

Pelar i tallar a làmines els alls, afegir-los en una cassola amb oli juntament amb els bitxos. Quan els alls comencin a daurar retirar, alls i bitxos, de l'oli i reservar.
Colar les escopinyes tot guardant-ne el liquid.
Bullir els espaguetis i afegir-los a la cassola juntament amb el líquid de les escopinyes. Donar unes voltes per tal qe agafin el gust de l'oli (no hi varem posar els bitxos) i del suc.
Afegir els alls i les escopinyes i servir.

El segon cop que els vaig fer (foto), al fregir els alls hi vaig afegir uns tomàquets secs en oli tallats petits.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

uau!!! que bé!
moltes gràcies per fer-ne difusió.
això dels tomàquets secs.....molt bona idea!!!!

ada Parellada

Cuinagenerosa ha dit...

jo també tinc el llibre de l'ada i em va fer molta gràcia trobar receptes com aquesta, molt similiar a una que em feia per anar ràpid i menjar la pasta amb menys greixos que si hi posés sofregits i cremes de llet. la veritat és que el llibre té receptes molt divertides i fàcils que segur que agradaran a la teva german (i a tu també, pel que veig!)

starbase ha dit...

Sara Maria, jo li tinc una mica de por als picants i això del bitxo... ara que si l'Ada ho proposa i tú ho refermes ho haurè de tastar, oi?

:)

mercè ha dit...

He sentit a parlar força de l'Ada i m'agrada veure les seves receptes. Aquests espaguettis, em semblen molt originals, senzills, bons i saludables!A reveure.

cocina con sabor ha dit...

Jo també faig aquesta recepta i queda boníssima, m'encanta...

Petonets

Sara Maria ha dit...

Starbase, si tens compte de no deixar-hi després el bitxo (i sols posar-ne un, jo en vaig posar més) li dona un toc de picor genial!

Assur ha dit...

L'altre dia -bé, ja en fa bastants-, vaig sentir, a RAC1, una entrevista a l'Ada Perellada i vaig pensar que em compraria el llibre: És la simpatia personificada, de debò! Ara, quan surti cap a la feina, passaré per la llibreria, que és al costat de l'estació del tren i me'l compraré. Em va fer gràcia perquè et pot treure de més d'un "apuru", i si en Manel també ho confirma, segur que serà una bona compra.

Una abraçada!

Sara Maria ha dit...

La veritat és que en faré alguna que altre... Són especialment bones per quan tornes de la feina i tens el temps just i poques ganes d'estar-te a la cuina

Massitet ha dit...

Mira, a mi em passa una mica com a l'Starbase. No sabia si comprar-me el llibre, però si tu el recomanes ho veig d'una altra manera.

I la recepta, genial!! Per cert, es "portable" en tupper, no? Tu què creus?

Besets!

Lídia ha dit...

la meva mare sap que m'encanta aquesta recepta i moltes vegades si menjo a casa seva me la prepara, ella també li posa orenga

bon cap de setmana

Fem un mos ha dit...

Una recepta ben fàcil i que ha d’estar extraordinària
Petons

Sara Maria ha dit...

Massitet, crec que si, que és portable amb tupper!

Segueixen aquest bloc