El llibre de l'Ada Parellada Com fet a casa, es una petita meravella, especialment per qui no li agradi cuinar massa ni complicar-se la vida amb la preparació dels plats, com a la meva germana. Per això li vaig comprar. El primer que ens va cridar l'atenció foren aquests espaguetis i els varem fer, us els aconsello!
Ingredients:
- espaguetis- llauna d'escopinyes (l'Ada aconsella la marca Pay Pay)
- alls
- bitxos
- oli verge d'oliva
Pelar i tallar a làmines els alls, afegir-los en una cassola amb oli juntament amb els bitxos. Quan els alls comencin a daurar retirar, alls i bitxos, de l'oli i reservar.
Colar les escopinyes tot guardant-ne el liquid.
Bullir els espaguetis i afegir-los a la cassola juntament amb el líquid de les escopinyes. Donar unes voltes per tal qe agafin el gust de l'oli (no hi varem posar els bitxos) i del suc.
Afegir els alls i les escopinyes i servir.
El segon cop que els vaig fer (foto), al fregir els alls hi vaig afegir uns tomàquets secs en oli tallats petits.
12 comentaris:
uau!!! que bé!
moltes gràcies per fer-ne difusió.
això dels tomàquets secs.....molt bona idea!!!!
ada Parellada
jo també tinc el llibre de l'ada i em va fer molta gràcia trobar receptes com aquesta, molt similiar a una que em feia per anar ràpid i menjar la pasta amb menys greixos que si hi posés sofregits i cremes de llet. la veritat és que el llibre té receptes molt divertides i fàcils que segur que agradaran a la teva german (i a tu també, pel que veig!)
Sara Maria, jo li tinc una mica de por als picants i això del bitxo... ara que si l'Ada ho proposa i tú ho refermes ho haurè de tastar, oi?
:)
He sentit a parlar força de l'Ada i m'agrada veure les seves receptes. Aquests espaguettis, em semblen molt originals, senzills, bons i saludables!A reveure.
Jo també faig aquesta recepta i queda boníssima, m'encanta...
Petonets
Starbase, si tens compte de no deixar-hi després el bitxo (i sols posar-ne un, jo en vaig posar més) li dona un toc de picor genial!
L'altre dia -bé, ja en fa bastants-, vaig sentir, a RAC1, una entrevista a l'Ada Perellada i vaig pensar que em compraria el llibre: És la simpatia personificada, de debò! Ara, quan surti cap a la feina, passaré per la llibreria, que és al costat de l'estació del tren i me'l compraré. Em va fer gràcia perquè et pot treure de més d'un "apuru", i si en Manel també ho confirma, segur que serà una bona compra.
Una abraçada!
La veritat és que en faré alguna que altre... Són especialment bones per quan tornes de la feina i tens el temps just i poques ganes d'estar-te a la cuina
Mira, a mi em passa una mica com a l'Starbase. No sabia si comprar-me el llibre, però si tu el recomanes ho veig d'una altra manera.
I la recepta, genial!! Per cert, es "portable" en tupper, no? Tu què creus?
Besets!
la meva mare sap que m'encanta aquesta recepta i moltes vegades si menjo a casa seva me la prepara, ella també li posa orenga
bon cap de setmana
Una recepta ben fàcil i que ha d’estar extraordinària
Petons
Massitet, crec que si, que és portable amb tupper!
Publica un comentari a l'entrada